ПОСНА слана торта са спанаћем и печуркама се прави лако, али се још лакше и поједе.
Повезане вести

ПОСНА ПИЦА: Толико је укусна да ћете је стално правити
Уколико преферирате веганску исхрану или постите, предлажемо вам рецепт за пицу која је довољно лагана, али и храњива захваљујући нутритивном богатству њених састојака.
14. 12. 2024. у 13:00

РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ ХЛЕБ: Мекан као душа, а пун укусних семенки
Посни хлебови су право олакшање због њихове брзе и једноставне припреме.
11. 12. 2024. у 07:00

ПОСНА САХЕР ТОРТА: Украсиће сваку свечану и славску трпезу, а сви ће вам тражити рецепт
Посна сахер торта је мање калорична верзија класичне сахер торте. Прави се на бази биљног уља и има доста какаа, чисте црне чоколаде, а уместо млека се ставља кокосово млеко.
01. 12. 2024. у 15:00

РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНУ РОЗЕН ТОРТУ: Посластица која одолева времену - САвршен слаткиш за Бадње вече
Розен торта је старинска посластица која се некада правила много компликованије него данас, јер сте коре сами морали да правите.
05. 01. 2025. у 15:00Новости онлине

СЛАНА ПОСНА БАЈАДЕРА: Декоративно, укусно и хладно предјело, идеално за Светог Николу (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за посну слану бајадеру која се спрема очас посла.
18. 12. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике

РЕЦЕПТ ЗА АЈРАН: Турски јогурт од 3 састојка, који ћете попити у сласт
Напитак богат беланчевинама, витаминима и мастима.
21. 02. 2025. у 16:02Јована Васић

НЕОДОЉИВА БАКЛАВА СА ВИШЊАМА: Укусна посластица на другачији начин, и за сваку прилику
Док многи признају само баклаву с орасима, све је више оних који се окрећу и воћним комбинацијама овог традиционалног колача.
21. 02. 2025. у 13:00Jована Васић

УКУСНИ ШЕЈК ОД АНАНАСА И СПАНАЋА: Освежава и даје енергију
Прави детокс напитак за ваш организам!
21. 02. 2025. у 12:42Joвана Васић

ОРИГИНАЛНА ИТАЛИЈАНСКА ЋАБАТА: Хрскави шупљикави хлеб који је идеалан за брускете и сендвиче
Реч "циабатта" у преводу значи папуча, а име је добила јер својим обликом мало подсећа на старинске папуче. Како је француски багет постајао све више популаран и у Италији, тамошњи пекари су одлучили да направе хлеб, који ће им такође служити за сендвиче. Па се сендвич са ћабатом, зове панини. Основни састојци ћабате су пшенично брашно, маслиново уље, квасац, со и вода. За њен шупљикави изглед је веома битно да се тесто не меси већ развлачи и преклапа.
21. 02. 2025. у 11:36Jована Васић

ХИПОКРАТОВА СУПА: Одлична за имунитет и детоксикацију
Ова супа, поред тога што је здрав оброк, је део терапије против разних болести... Поправља имунолошки систем, а одлична је за чишћење организма и детоксикацију, уз обиље јаких антиоксиданата.
21. 02. 2025. у 11:00Jована Васић
Коментари (0)