РУЧАК ЗА ДАНАС: Пуњен пилећи филе са додатком по жељи - заситан оброк који покреће сва чула

07. 09. 2023. у 07:00

Пилеће месо је најукусније ако се спреми на овај једноставан начин. Бело пилеће месо је чисто благо ако научите на који начин да га припремите.

РУЧАК ЗА ДАНАС: Пуњен пилећи филе са додатком по жељи - заситан оброк који покреће сва чула

Foto: Jutjub/Printskrin/Jelajelena Petrovic

Потребно је:

  • пар пилећих груди
  • мало сенфа
  • со бибер
  • 100 г сувог врата
  • 50 г качкаваља
  • 100 г кобасица
  • 4-5 чена белог лука

Припрема:

Шницле исећи по средини и излупати мало преко фолије. Посолити и побиберити. Најпре премазати маслиновим уљем и издробљеним белим луком. Пунити сувим вратом, кобасицама и качкаваљем. Пржити на роштиљу или тигању у који сте додали пар капи уља. Пријатно!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

Потписан уговор о изградњи пројекта Марина Дорћол