ПИРИНАЧ С ТИКВИЦАМА: Савршено јело за дане када немате живаца да време губите у кухињи
16. 10. 2023. у 15:00
ИСКОРИСТИТЕ тиквице док их има за ово јело које се буквално топи у устима.
Повезане вести

ЈЕДИНСТВЕНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Повртни рижото са тиквицама
УКУСАН ручак који се спрема за пола сата!
23. 06. 2025. у 09:00

ЗА БРЗИ ОБРОК, ЗАБАВУ ИЛИ УЖИНУ: Брзе и здраве мини pizze са тиквицама
САВРШЕНЕ, а није само оброк – то је уметност.
21. 06. 2025. у 13:00

ИДЕАЛНО ЗА ЛЕТО: Салата са тиквицама, куваним јајима и топљеним сиром
АКО тражите рецепте за салате са тиквицама и сиром, на правом сте месту. Ова салата са тиквицама и јајима је лаган, здрав и укусан оброк који се брзо припрема.
19. 06. 2025. у 07:00

ГОТОВЕ ЗА 30 МИНУТА! Хрскаве тиквице са белим луком и пармезаном
ЗДРАВА, лагана и укусна грицкалица или прилог који ће нестати са тањира за трен.
08. 06. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

ЛЕТЊА ВЕГЕТАРИЈАНСКА ОРЗО ПАСТА: Рецепт за лагано ароматично јело
Данас вам доносимо лагано и ароматично јело на кашику – вегетаријански орзо инспирисан медитеранском кухињом. Брз, једноставан и пун укуса, идеалан је као лагани ручак или вечера, топао или хладан, самостално или као прилог.
07. 08. 2025. у 14:00

ПРАВИ ГРЧИ РЕЦЕПТ: Штапићи са маслинама и погачице са маслинама, черијем и рузмарином
Данас вас водимо у Грчку – мирисима и укусима Медитерана, директно из рерне! Доносимо вам једно једноставно тесто за два укусна рецепта: штaпиће са маслинама и мирисне погачице са чери парадајзом, рузмарином и белим луком. Савршено за летње дане, уз чашу вина или јогурт.
07. 08. 2025. у 13:00

ПРАВА ЛЕТЊА ЗВЕЗДА СТОЛА: Салата са тиквицама која се слаже као торта
СПОЈ поврћа, сира и мајонеза чини је неодољивом.
07. 08. 2025. у 12:00

САВРШЕНА ОБРОК САЛАТА У ВРЕЛИМ ДАНИМА! Летња експлозија укуса - лубеница, парадајз и фета
ОВА освежавајућа летња салата савршен је спој слатког и сланог!
07. 08. 2025. у 11:00

ВИРАЛНА ЛЕТЊА САЛАТА: Од краставца, кромпира и туњевине
АПСОЛУТНО је савршена за вреле летње дане, нико јој неће одолети.
07. 08. 2025. у 10:21
Коментари (0)