ПИРИНАЧ С ТИКВИЦАМА: Савршено јело за дане када немате живаца да време губите у кухињи
16. 10. 2023. у 15:00
ИСКОРИСТИТЕ тиквице док их има за ово јело које се буквално топи у устима.
Повезане вести
ХРСКАВО И СОЧНО, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилеће бело месо пуњено сиром и мајчином душицом, савршено за недељни ручак
НЕДЕЉА је дан када је обично породица на окупу, па је то идеална прилика да се за ручак спреми нешто посебно укусно.
20. 10. 2024. у 07:00
ПОХОВАНЕ САРМИЦЕ ОД ТИКВИЦА: Ово је рецепт који желе све домаћице, а праве се лако (ВИДЕО)
Сви воле сарме, било да су од зеља или киселог купуса, али ове необичне од тиквица ће вас одушевити на први залогај. Тиквице испохујте, а затим их напуните освежавајућим надевом и уролајте. Никад лакша припрема, а укус очаравајући.
02. 12. 2024. у 12:23
САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Телетина у сосу од цвекле
Што се дуже спрема, то је укуснија.
26. 11. 2024. у 09:00
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
СПРЕМИТЕ САВРШЕНУ БЕЧКУ ШНИЦЛУ: Хрскава споља, мекана изнутра, а укус као из најбољих аустријских ресторана
Свако ко је икада пробао оригиналну бечку шницлу зна да је ово јело посебно.
09. 11. 2024. у 10:00
Најновије из рубрике
СПРЕМИТЕ ШАМПИТУ: Најкремастији колач, који буди носталгију на дане детињства
Обрадујте укућане савршеном посластицом.
07. 01. 2025. у 14:00Новости онлине
ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ПЕШТ? Људи су га јели на селу како би зими имали енергије
Пешт је мешавина млевене сланине (или свињске масти) са белим луком, сољу и понекад зачинима попут паприке.
07. 01. 2025. у 12:00Новости онлине
САЛАТА СА ЦВЕКЛОМ И ХЕЉДОМ: Необична комбинација састојака у овом рецепту, пуна је витамина и хранљивих материја (ВИДЕО)
Хељда је добар извор беланчевина, влакана и здравих сложених угењих хидрата, па је многи сматрају супрехраном и свакако би требали да размислите о убацивању ове намирнице у неки оброк. У наставку прочитајте како да уврстите ову житарицу у салату и направите укусан оброк који ће вас заситити.
07. 01. 2025. у 10:00Новости онлине
СТАРИНСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ ЧЕШКЕТ: Необичан спој житарица и пилетине спрема се генерацијама
Чешкет је врло стари рецепт који се преносио са генерације на генерацију. Део је херцеговачке традиције и прави се увек за Божић. Чешкет се спрема са пилетином без кости и житарицом попут јечма или пшенице.
07. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА БОЖИЋНУ ЧЕСНИЦУ: Традиционална погача се ломи рукама, сви траже парицу!
Божићна чесница може да се направи на бројне начине, али обичај је да се у њу стави новчић умотан у фолију, зрна пасуља и кукуруза и комадић дрена. У питању је слана погача која се ломи рукама и уз оброк на Божић једе уместо хлеба.
06. 01. 2025. у 11:00 >> 08:26Новости онлине
Коментари (0)