ОВАКО ФРАНЦУЗИ СПРЕМАЈУ ПИЛЕЋЕ МЕСО: Сочан, зачињен и веома укусан оброк који се спрема брзо
22. 10. 2023. у 13:00
ПИЛЕТИНА Маренго порекло вуче из Француске.
Повезане вести
![ДАНАШЊИ УКУСАН РУЧАК: Домаћи пилећи паприкаш, нема лакшег рецепта, а имаћете издашан ручак за целу породицу ДАНАШЊИ УКУСАН РУЧАК: Домаћи пилећи паприкаш, нема лакшег рецепта, а имаћете издашан ручак за целу породицу](/data/images/2023-02-03/315152_pileci-paprikas_kf.jpg?time=1717665277)
ДАНАШЊИ УКУСАН РУЧАК: Домаћи пилећи паприкаш, нема лакшег рецепта, а имаћете издашан ручак за целу породицу
Доносимо вам најбољи рецепт за пилећи кромпир паприкаш, којем нема равног.
06. 06. 2024. у 11:00
![ЗАПЕЧЕНИ ПРОКЕЉ СА СЛАНИНОМ И КРОМПИРОМ: Ручак на брзину који ће вас одушевити ЗАПЕЧЕНИ ПРОКЕЉ СА СЛАНИНОМ И КРОМПИРОМ: Ручак на брзину који ће вас одушевити](/data/images/2024-04-22/475239_shutterstock-1387645700_kf.jpg?time=1714161147)
ЗАПЕЧЕНИ ПРОКЕЉ СА СЛАНИНОМ И КРОМПИРОМ: Ручак на брзину који ће вас одушевити
Кад немате припремљен ручак, а то мора да буде што пре, онда је овај рецепт права ствар за вас. За мање од сат, укључујући и печење, можете направити одличан ручак за целу породицу.
27. 04. 2024. у 09:00
![СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима](/data/images/2024-06-25/500417_shutterstock-2231500099_kf.jpg?time=1719391094)
СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима
Сласан спој меса са вином и зачинима даје овом јелу посебну арому.
26. 06. 2024. у 10:00
![РУЧАК КОЈИ ОСВАЈА: Свињска џигерица у сосу од павлаке РУЧАК КОЈИ ОСВАЈА: Свињска џигерица у сосу од павлаке](/data/images/2024-06-04/492508_shutterstock-svinjska-dzigerica-u-sosu-od-pavlake_kf.jpg?time=1717572336)
РУЧАК КОЈИ ОСВАЈА: Свињска џигерица у сосу од павлаке
Сочно месо и одличан баланс укуса, идеја за ручак који не треба прескочити.
05. 06. 2024. у 09:00
![РИЖОТО СА ПОВРЋЕМ: Ручак који ће цела породица обожавати РИЖОТО СА ПОВРЋЕМ: Ручак који ће цела породица обожавати](/data/images/2024-06-03/492165_shutterstock-rizoto-sa-povrcem_kf.jpg?time=1717422112)
РИЖОТО СА ПОВРЋЕМ: Ручак који ће цела породица обожавати
Укусно јело, а лако за припрему.
03. 06. 2024. у 15:23
Најновије из рубрике
![ПОХОВАНЕ БАНАНЕ: Најбољи рецепт за посластицу очаравајућег укуса ПОХОВАНЕ БАНАНЕ: Најбољи рецепт за посластицу очаравајућег укуса](/data/images/2024-06-26/500789_shutterstock-pohovane-banane_kf.jpg?time=1719410609)
ПОХОВАНЕ БАНАНЕ: Најбољи рецепт за посластицу очаравајућег укуса
ПОХОВАНЕ банане су једна од омиљенијих посластица која се наручује у азијским ресторанима.
26. 06. 2024. у 19:00
![РЕЦЕПТ ЗА НАЈМЕКШЕ СЛАТКЕ КНЕДЛЕ: Спремите посластицу у којој ће уживати цела породица РЕЦЕПТ ЗА НАЈМЕКШЕ СЛАТКЕ КНЕДЛЕ: Спремите посластицу у којој ће уживати цела породица](/data/images/2024-06-26/500795_shutterstock-knedle-sa-nutelom_kf.jpg?time=1719410868)
РЕЦЕПТ ЗА НАЈМЕКШЕ СЛАТКЕ КНЕДЛЕ: Спремите посластицу у којој ће уживати цела породица
Некако се сви вратимо у детињство кад осетимо укус домаћих кнедли са шљивама и присетимо се наших бака.
26. 06. 2024. у 16:00
![МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ КАО ГЛАВНИ ОБРОК: Направите чорбу од поврћа и говедине, припрема се за мање од сат времена МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ КАО ГЛАВНИ ОБРОК: Направите чорбу од поврћа и говедине, припрема се за мање од сат времена](/data/images/2024-06-25/500516_shutterstock-corba-sa-povrcem-i-govedinom_kf.jpg?time=1719401733)
МОЖЕ ДА СЕ ЈЕДЕ КАО ГЛАВНИ ОБРОК: Направите чорбу од поврћа и говедине, припрема се за мање од сат времена
Најукуснија чорба, савршен спој поврћа и меса.
26. 06. 2024. у 13:00
![РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира](/data/images/2024-06-26/500763_shutterstock-fugasa-hleb_kf.jpg?time=1719420738)
РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ ИЗ ПРОВАНСЕ: Овај француски хлеб прави се са мешавином зачинског биља и сира
Фугаса хлеб се прави у облику елипсе, и направе се резови на тесту тако да хлеб, када се испече, подсећа на главицу пшенице. Хлеб се брзо прави, за само 45 минута, а можете да га сервирате и за посебне прилике.
26. 06. 2024. у 11:01
![СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима](/data/images/2024-06-25/500417_shutterstock-2231500099_kf.jpg?time=1719391094)
СТИФАДО: Сочна јунетина на грчки начин која се топи у устима
Сласан спој меса са вином и зачинима даје овом јелу посебну арому.
26. 06. 2024. у 10:00
Коментари (0)