ОВАКО ФРАНЦУЗИ СПРЕМАЈУ ПИЛЕЋЕ МЕСО: Сочан, зачињен и веома укусан оброк који се спрема брзо
22. 10. 2023. у 13:00
ПИЛЕТИНА Маренго порекло вуче из Француске.
Повезане вести

РУЧАК КОЈИ СЕ БРЗО ПРИПРЕМА: Пилетина са младим луком и зеленом папричицом
АКО желите да припремите оброк са пилетином, овај рецепт је један од бољих предлога.
27. 06. 2025. у 09:00

ШПАГЕТЕ СА ТИКВИЦОМ И ПИЛЕТИНОМ: Ручак за десетку, издашан и укусан, сви ће вам тражити овај рецепт
Ово је само још један начин како да припремите шпагете, али ће вам сигурно постати једно од омиљених јела.
25. 04. 2025. у 08:30

КАСЕРОЛА ОД ПИЛЕТИНЕ И СПАНАЋА: Одличан рецепт за данашњи ручак
Касерола од пилетине и спанаћа, запечена у белом сосу је савршен оброк за породицу, препун различитих укуса и корисних намирница.
24. 04. 2025. у 08:30

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

ФЕНОМЕНАЛАН РУЧАК: Пилетина на ловачки начин, ужитак у укусу и ароми
Пилетина на ловачки начин је јело уз које можете послужити прилог који вам одговара, пиринач, кромпир пире, њоке, шпагете, и уживајте у ручку који је за чисту десетку.
02. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

КОРАК ПО КОРАК: Најбољи рецепт за домаће лиснате кроасане (ВИДЕО)
Данас са вама делимо једноставан и проверен рецепт за кроасане који се листају, миришу и топе у устима.
06. 07. 2025. у 07:00

ЛИКЕР ОД АРОНИЈЕ: Ризница здравља и гурмански ужитак
Аронија је права ризница здравља, а у облику ликера постаје и гурмански ужитак. Донoсимо вам брз и једноставан рецепт за овај домаћи напитак.
05. 07. 2025. у 15:00

СА САМО 3 САСТОЈКА: Најлакши рецепт за сладолед од лимуна
ЗАИСТА добар, сладак и цитрусни мирис и укус.
05. 07. 2025. у 13:00

ЈЕДНОСТАВНО ДОБРОГ УКУСА: Колач од јабука и овсене каше (ВИДЕО)
ВРЛО је јефтин и савршен десерт.
05. 07. 2025. у 11:00

СЛАНО САВРШЕНСТВО КОЈЕ ОСВАЈА НА ПРВИ ЗАЛОГАЈ! Најмекше палачинке са тиквицама (ВИДЕО)
МОЖЕТЕ да их послужите за доручак, лагани ручак или вечеру.
05. 07. 2025. у 09:00
Коментари (0)