СПРЕМА СЕ ТРАДИЦИОНАЛНО У АЛЖИРУ: Јеришни пилав - Решта, сигурно ће вам се допасти
21. 08. 2024. у 07:00
РЕШТА је традиционално алжирско јело које се спрема поводом празника Хашуре.
Повезане вести
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
БЕЛА ЧОРБА ОД ПИЛЕТИНЕ: Према рецепту наших бака, идеална за ове хладне дане
Бела чорба је класик који не пролази и савршена је за све прилике.
13. 11. 2024. у 10:00
ДОМАЋА СУПА СА КНЕДЛАМА: Рецепт који греје душу
Супа јача имунитет и препоручује се да се једе најчешће током хладних дана, а када су у питању породични ручкови, не може се проћи без ње на менију.
07. 11. 2024. у 09:30
Најновије из рубрике
БАКИН РЕЦЕПТ ЗА САВРШЕНУ СЛАВСКУ ТОРТУ: Незабораван укус ове домаће посластице распаметиће све госте
УЖИВАЈТЕ у савршено уравнотеженим укусима чоколаде и орашастих плодова – идеалним за посебне прилике и окупљања!
30. 01. 2025. у 16:25
БРЗО, ЛАКО И УКУСНО ЈЕЛО: Запечена пилетина са кромпиром, готова очас посла
Пилетина са кромпиром се прави јако брзо, врло је укусно јело и погодно уколико имате госте.
30. 01. 2025. у 11:00
ВИТАМИНСКА ЧОРБА ОД БРОКОЛИЈА И КАРФИОЛА: Укусна и здрава, а спремна за мање од пола сата
Свима је познато да су броколи и карфиол пуни витамина, зато искористите то и направите укусну чорбу од овог поврћа.
30. 01. 2025. у 09:00
БАШ ОВАКО СУ ИХ ПРАВИЛЕ НАШЕ БАКЕ: Домаће погачице са чварцима, укус коме је тешко одолети
Домаће погачице са чварцима за доручак, ужину или вечеру су јело које ћете често да правите.
30. 01. 2025. у 07:00
НЕ ПЕКУ СЕ, ГОТОВЕ ОЧАС ПОСЛА, А ТОПЕ СЕ У УСТИМА: Куглице са гризом и пудингом од јагода (ВИДЕО)
КУГЛИЦЕ са гризом и пудингом од јагода посластица су коју ће и деца и одрасли радо јести, а одличне су за све врсте прослава.
29. 01. 2025. у 15:41
Коментари (0)