ДИМЉЕНА БУТКИЦА И КРОМПИР: Прави се лако, месо се топи у устима
18. 04. 2024. у 11:00
Наш предлог за данашњи ручак.
Повезане вести

ФРАНЦУСКИ КРОМПИР СА КУВАНИМ ЈАЈИМА: Никад бржи и јефтинији ручак (ВИДЕО)
Савршен ручак или прилог месу, ако нисте никад пробали ево одличног рецепта за француски кромпир.
27. 04. 2025. у 08:30

ПАПРИКАШ СА ОСЛИЋЕМ И КРОМПИРОМ: Овај ручак обожавају и они који не посте
Паприкаш са ослићем и кромпиром идеалан је за пост на уљу и право јело на кашику.
14. 04. 2025. у 10:00

НАЈПОЗНАТИЈЕ ФРАНЦУСКО ЈЕЛО: Тартифлет са сланином и кромпиром
Назив потиче од арапске речи „тартифла“, што значи кромпир, а јело датира из 18. века, кад се први пут помиње у књигама кувара. Осим кромпира, лука и сланине, користи се и полумекани сир реблошон, али се може користити и камамбер или бри.
28. 03. 2025. у 10:00

КРОМПИР СА ГРАШКОМ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Направите ручак који ће цела породица да обожава
Кромпир са грашком је традиционална комбинација која се налази на трпезама широм света, због своје једноставности, препознатљивог укуса и нутритивне вредности. Реч је о укусном јелу, које пружа одличан извор енергије, влакана и витамина.
15. 03. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

САВРШЕН СЛАТКО-КИСЕЛКАСТИ СПОЈ УКУСА: Куглоф са лимуном и јогуртом (ВИДЕО)
ВЕОМА лак и једноставан рецепт за љубитеље освежавајућих колача. Деца га баш воле.
09. 06. 2025. у 13:00

ВИТАМИНСКИ ДОДАТАК УЗ ГЛАВНО ЈЕЛО: Пролећна салата са јабукама и орасима
ОВА салата може да се чува у фрижидеру 2 дана и постаје још боља.
09. 06. 2025. у 11:00

НАЈМЕКША ЈАГЊЕТИНА НА СВЕТУ: Сочни бут, уживаћете у сваком залогају
Купите јагњећи бут са косском и позабавите се припремом овог јела - уживаћете и ви и ваши најмилији.
09. 06. 2025. у 09:00

САВРШЕНЕ ЗА НЕИСКУСНЕ ДОМАЋИЦЕ - Брзинске погачице са чварцима (ВИДЕО)
РЕЦЕПТ за погачице са чварцима које су готове за сат времена.
09. 06. 2025. у 07:00

ДА УЖИВАТЕ И ДА СЕ РАСХЛАДИТЕ: Пет безалкохолних коктела које ћемо обожавати овог лета
КОЈИ су то најпопуларнији безалкохолни коктели и како да их припремите.
08. 06. 2025. у 13:00
Коментари (0)