ДИМЉЕНА БУТКИЦА И КРОМПИР: Прави се лако, месо се топи у устима

Новости онлине

18. 04. 2024. у 11:00

Наш предлог за данашњи ручак.

ДИМЉЕНА БУТКИЦА И КРОМПИР: Прави се лако, месо се топи у устима

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 1 свињска, димљена буткица
  • 1 кг кромпира
  • 200 г кајмака
  • 3 кашике рена
  • 3 кашике сенфа
  • Зачини по жељи

Припрема:

Буткицу ставити у воду па кувати док се добро не скува. Скувати и кромпир мало. Затим буткицу извадити из воде и исецкати на комадиће. Скуван кромпир исечен на дебље кришке ставити у дубљу ватросталну чинију. Преко њега ставити буткицу исецкану на комадиће.

Умутити кајмак, сенф и рен (со и бибер, ако буткица није слана), па прелити преко меса. Запећи у рерни на 200 степени на око 20 минута.

(Still)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ШОК ОТКРИЋЕ, ЕВО КО ВОДИ ОБОЈЕНУ РЕВОЛУЦИЈУ У СРБИЈИ! Вучићевић разоткрио блокадерско-криминалну хоботницу, у све умешан ректор Ђокић!

ШОК ОТКРИЋЕ, ЕВО КО ВОДИ ОБОЈЕНУ РЕВОЛУЦИЈУ У СРБИЈИ! Вучићевић разоткрио блокадерско-криминалну хоботницу, у све умешан ректор Ђокић!

ГЛАВНИ уредник Информер ТВ Драган Ј. Вучићевић открио је шокантне податке о медијско-политичкој, блокадерској криминалној хоботници која се крије иза покушаја изазивања грађанског рата у Србији.

20. 07. 2025. у 15:05

Коментари (0)

ПОСЛЕ ДРАМЕ СА АЕК-ОМ: Партизанова деца су орна да се докажу на старту Суперлиге Србије