ДАНАШЊИ УКУСАН РУЧАК: Домаћи пилећи паприкаш, нема лакшег рецепта, а имаћете издашан ручак за целу породицу
06. 06. 2024. у 11:00
Доносимо вам најбољи рецепт за пилећи кромпир паприкаш, којем нема равног.
Повезане вести
ПИЛЕТИНА ПУЊЕНА ПЕЧУРКАМА И СИРОМ: Сочно, кремасто и неодољиво јело које ће освојити целу породицу!
ПИЛЕТИНА пуњена печуркама и сиром савршено спаја једноставну припрему и раскошан укус. Мирис белог лука и путера испуњава кухињу, а меко, сочно месо са растопљеним сиром и печуркама унутра прави је гастрономски ужитак.
09. 11. 2025. у 16:48
ПЕЧЕНИ КРОМПИР СА СИРОМ И МИРИСНИМ БИЉЕМ: Савршен залогај за сваки дан
Мирис печеног кромпира који излази из рерне један је од оних мириса који моментално буде апетит и топлину дома.
25. 10. 2025. у 22:19
Најновије из рубрике
ПИЛЕЋИ БАТАК У КРЕМАСТОМ СОСУ СА ПАПРИКОМ: Брзо, кремасто и идеално за породични ручак
Комадићи пилетине у богатом кремастом сосу са паприком постају хит домаће кухиње! Јело је једноставно, укуси су пуни, а припрема брза — савршено за сваку прилику.
21. 11. 2025. у 08:00
ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА КНЕДЛАМА: Домаћа, ароматична и пуна укуса
Ова чорба комбинује нежну шаргарепу, богат парадајз пире и мекане кнедле од јајета и брашна. Једноставна је за припрему, а укуси подсећају на топли оброк код куће.
21. 11. 2025. у 08:00
ПОСНА САЛАТА ОД ПАПРИКЕ, ШЕЋЕРЦА, ШАМПИЊОНА: Лака, освежавајућа и пуна укуса
Ова салата комбинује нежну тунјевину, слатки кукуруз, печени лук и паприку, уз хрскав кикирики и сусам. Савршена је као лагани ручак или предјело, а њена припрема је брза и једноставна.
21. 11. 2025. у 07:00
РЕБАРЦА СА КРОМПИРОМ И СЛАНИНОМ: Сочно, ароматично и савршено за породичну вечеру
Овај рецепт комбинује меко говеђе месо, хрскаву сланину и нежан кромпир. Дугим кувањем укуси се савршено сједињују, а резултат је јело које ће задовољити сва непца.
20. 11. 2025. у 19:00
ШАРЕНЕ ПОСНЕ КИФЛИЦЕ: Нежне, мирисне и мекане
Посне шарене кифлице које миришу на детињство. Идеалне су за посну трпезу, славе, празнике, али и сваки дан када пожелите нешто слатко, а лако.
20. 11. 2025. у 18:00
Коментари (0)