ШНИЦЛЕ МИЛАНЕЗЕ: Одличан избор кад не знате шта ћете за ручак

Новости онлине

09. 07. 2024. у 14:00

Готово месо послужите уз кромпир-пире или кувани пиринач и салату по избору.

ШНИЦЛЕ МИЛАНЕЗЕ: Одличан избор кад не знате шта ћете за ручак

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 4 свињске шницле
  • 1/2 л сока од парадајза
  • 1 кашика брашна
  • 1 кашика биозачина
  • пола кашике оригана

Припрема:

1. Шницле добро излупати кухињским чекићем, сваку уваљати у брашно помешано са сувим зачином од поврћа.

2. Загрејати уље на тигању и пропржити их са обе стране.

3. Шницле поређати у науљену ватросталну посуду, прелити их соком од парадајза и посути ориганом. Ставити их у рерну и пећи 30 минута на 200 степени, након тога смањити температуру на 180 степени и пећи још око 15 минута.

4. Послужите уз кромпир-пире или кувани пиринач и салату по избору.

(still)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

Тржишта уздрмана, али ова жаба остаје зелена: Wалл Стреет Пепе (WЕПЕ) скаче 84%