ШНИЦЛЕ МИЛАНЕЗЕ: Одличан избор кад не знате шта ћете за ручак
Готово месо послужите уз кромпир-пире или кувани пиринач и салату по избору.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 4 свињске шницле
- 1/2 л сока од парадајза
- 1 кашика брашна
- 1 кашика биозачина
- пола кашике оригана
Припрема:
1. Шницле добро излупати кухињским чекићем, сваку уваљати у брашно помешано са сувим зачином од поврћа.
2. Загрејати уље на тигању и пропржити их са обе стране.
3. Шницле поређати у науљену ватросталну посуду, прелити их соком од парадајза и посути ориганом. Ставити их у рерну и пећи 30 минута на 200 степени, након тога смањити температуру на 180 степени и пећи још око 15 минута.
4. Послужите уз кромпир-пире или кувани пиринач и салату по избору.
(still)
Препоручујемо

ШОК ОТКРИЋЕ, ЕВО КО ВОДИ ОБОЈЕНУ РЕВОЛУЦИЈУ У СРБИЈИ! Вучићевић разоткрио блокадерско-криминалну хоботницу, у све умешан ректор Ђокић!
ГЛАВНИ уредник Информер ТВ Драган Ј. Вучићевић открио је шокантне податке о медијско-политичкој, блокадерској криминалној хоботници која се крије иза покушаја изазивања грађанског рата у Србији.
20. 07. 2025. у 15:05

ШОК ПРИЗОР НА ЕВЗОНИЈУ: Човек стигао на границу у ово време, нема живе душе! Ево када да кренете пут Грчке
ЛЕТЊИ одмор за многе грађане Србије и региона започиње у бескрајном реду на граничном прелазу Евзони, на улазу из Северне Македоније у Грчку.
20. 07. 2025. у 11:15

Научници ајкулама спустили мртву краву на 1.629 метара дубине - нису могли да верују шта су рибе урадиле (ВИДЕО)
"ТО ПОКАЗУЈЕ стратегију преживљавања код врста које се не хране усамљено."
14. 07. 2025. у 13:06
Коментари (0)