МЕДИТЕРАНСКА ПАСТА: Јело за пожелети, а тако је лако за припрему
12. 07. 2024. у 16:00
Тестенина је увек добар, али и брз избор када је реч о спремању оброка. Може бити и за доручак и за ручак, а овај рецепт можете спремати у било које доба дана, без гриже савести. То је зато што рецепт за медитеранску пасту садржи мање од 400 калорија.
Повезане вести

ПИЛЕЋИ СУВЛАКИ СА СОСОМ И ПОВРЋЕМ: Лагано и укусно јело, коме нико неће одолети
Ако желите да направите мало другачији ручак, онда је наш предлог да испробате рецепт за сувлаки. Такође, ово јело можете да служите и за вечеру.
26. 04. 2025. у 08:30

РЕЦЕПТ ЗА УКУСАН ЛАГАНИ ОБРОК: Паста примавера, осваја на први залогај
Паста примавера за прве пролећне дане је пуна поврћа, а можете да је прилагођавате свом укусу и жељама.
05. 04. 2025. у 10:00

ЗАПЕЧЕНИ ШПАГЕТИ: Брзо и укусно јело из рерне
Савршена тестенина уз коју ће уживати цела породица.
20. 03. 2025. у 16:00

ФАХИТА СА ПИЛЕТИНОМ: Одличан микс меса и поврћа на мексички начин
Омиљено ресторанско, мексичко јело у вашем дому - зашто да не? Зачини у овом рецепту играју главну улогу, па најпре проверите имате ли их све.
23. 03. 2025. у 13:00

СТАРИНСКО ЈЕЛО ОД МЕСА И ПОВРЋА: Папазјанија, одушевиће и оне избирљиве
Сељачка папазјанија је традиционално јело које спаја богате укусе свежих намирница и једноставност припреме. Ово здраво и укусно јело често се припремало у домаћинствима током хладнијих дана, доносећи топлоту и богатство укуса за целу породицу. Њена припрема захтева време, али резултат је вредан сваког минута - укусна комбинација сочног меса, поврћа и зачина која ће одушевити сваког госта за столом.
21. 02. 2025. у 09:00Joвана Васић
Најновије из рубрике

НАМАЗ ОД АВОКАДА: Сластан и здрав прилог, било за доручак, ужину, или вечеру
Мажите на хлеб или додајте као прилог јелу.
28. 04. 2025. у 15:00

МОХИТО ТОРТА: Очаравајућа посластица неодољивог укуса
Мохито торта је кремаста, освежавајућа и савршена за све прославе.
28. 04. 2025. у 13:00

ЈЕДНОСТАВНА ЗА ПРИПРЕМУ, А ТАКО УКУСНА И ОСВЕЖАВАЈУЋА: Парадајз чорба са босиљком и жалфијом
Окрепљујућа чорбица, идеална за сваки ручак.
28. 04. 2025. у 11:00

РУЧАК КОЈИ ЦЕЛА ПОРОДИЦА ОБОЖАВА: Запечене ћуфте у богатом сосу
Доносимо вам савршен рецепт, који гарантује укусан ручак.
28. 04. 2025. у 09:00

РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ КОЈИ УСПЕВА СВИМА: Прво се кува, па се пече, мекан као душа
Овај хлеб се припрема тако што се прво кратко кува, па се тек онда пече и зато има посебну драж, обавезно га испробајте.
28. 04. 2025. у 07:00
Коментари (0)