Тиквице су веома захвално поврће, кога од пролећа, па све до касних јесењих дана има у избољу. Јела и начини на који се тиквице могу припремити могу се прилагодити свачијем укусу: од сирових, до похованих, преко мусаке са тиквицама или пуњених, чак се користе и у припреми колача.
Ако тражите десерт који изгледа ефектно, а припрема се лако, овај чизкејк је прави избор. Комадићи Твикс плочица дају кремастом филу савршену дозу чоколадне хрскавости, а најбоље од свега – пећница вам није потребна.
Кад пожелите јело које је и брзо и засито ово је прави избор. Сочна пилетина, свеж броколи и тестенина у кремастом сосу пеку се заједно, а на крају све заокружује златна корица сира. Савршен ручак за целу породицу, без много труда.
Замислите класичну Цезар салату, али у облику који можете понети и јести у покрету! Грилована или печена пилетина, хрскава салата, кремасти Цезар дресинг и пармезан умотани у топлу тортиљу. Једноставно, здраво и укусно!
ХРСКАВА тортиља, сочна говедина и топљени слојеви сира – савршен оброк за сваки дан! Брзо се припрема, а додаци попут павлаке, салсе или авокада га чине још укуснијим.
Ако волите супе које греју и тело и душу, ова чорба од печурака је идеалан избор. Брзо се припрема, од неколико основних намирница, а резултат је мирисна и баршунаста кремаста чорба која ће вас одмах освојити.
Коментари (0)