ИДЕЈА ЗА РУЧАК: Спремите вегетаријански "стир фрај"
08. 08. 2024. у 13:00
Можете да га направите за 15 минута или мање и послужите са смеђим пиринчем или нудлама. Рецепт за ово једноставно, али и егзотично јело са индијским орасима, пуно је укуса.
Повезане вести
ПИЛЕЋИ ФИЛЕ СА ПОВРЋЕМ: Супер брз ручак за целу породицу
Нема бржег и једноставнијег рецепта за прави ручак који ће одушевити породицу.
12. 12. 2024. у 13:00
ПРЕУКУСНА ПОСНА ПАСТА СА ПОВРЋЕМ: Идеална за лагани ручак или вечеру (ВИДЕО)
Ова једноставна а укусна паста са поврћем када се охлади и тестенина упије све сокове, постаје још боља.
13. 12. 2024. у 13:00
ПОСНА САРМА СА ПОВРЋЕМ И ПИРИНЧЕМ: Једнако добра као и мрсна
Пробајте најомиљеније домаће јело у посној варијанти и уверите се да је исто тако савршено.
01. 12. 2024. у 09:01
НАЈЛЕПШЕ ЈЕЛО КОЈЕ МОЖЕТЕ ПРОБАТИ: Турски гулаш, осваја сваког већ при првом залогају
Комбиновањем разног поврћа, зачина и меса добија се посебан укусу који се не заборавља! А једно правило је најважнијe - полако се крчка.
29. 10. 2024. у 14:20
КОБАСИЦЕ У СЛАТКО-СЛАНОМ СОСУ: Јефтин оброк од само пет састојака
Кобасице припремљене на овај начин су врло јефтин оброк који ће одушевити све штедљиве домаћице, а прави се од само пет састојака.
09. 10. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ПОСНИ КОЛАЧ СА СУВИМ ВОЋЕМ И ОРАСИМА: Одлична посластица за посне дане (ВИДЕО)
Колач тако једноставан да га и деца могу направити, а укус је феноменалан.
20. 12. 2024. у 13:00
ЉУТИ НАМАЗ ОД ЦВЕКЛЕ И МАЈОНЕЗА: Прави гурмански, може се служити уз печење
Љути намаз од цвекле и мајонеза се једноставно прави, а укус је прави гурмански.
20. 12. 2024. у 11:00
СУПЕР ИДЕЈА ЗА РУЧАК: Укусна похована риба, али посна
Направите најукуснији ручак од рибе.
20. 12. 2024. у 09:00
ПОСНЕ КИФЛИЦЕ СА СПАНАЋЕМ: Једноставан рецепт за било које доба дана
Домаће кифлице мекане као памук и невероватно укусне.
20. 12. 2024. у 07:00
МАЂАРСКА ПОСЛАСТИЦА КОЈУ ЦЕО СВЕТ ОБОЖАВА: Куртош колач, хрскав и укусан
Куртош колач ћете најчешће видети по улицама Мађарске, Чешке, Аустрије за време божићних и новогодишњих празника, само што у свакој од земаља где га месе и продају има другачији назив. Овај необичан колач код нас је прекрштен као оџак колач због специфичне припреме - печено тесто се ставља у посебан калуп и даље пече на јакој ватри или жару.
19. 12. 2024. у 15:00
Коментари (0)