ЛОСОС СА ПРОКЕЉОМ: Овако га припремају професионални кувари, толико је сочан да се топи у устима

Новости онлине

08. 08. 2024. у 16:30

Прокељ и лосос се савршено уклапају и брзо спремају.

ЛОСОС СА ПРОКЕЉОМ: Овако га припремају професионални кувари, толико је сочан да се топи у устима

Фото Shutterstock

Састојци:

  • 300 г филеа лососа 
  • 100 г руколе 
  • 200 г прокеља
  • сок од једног лимуна
  • 1 кашичица соли 
  • 2 кашике маслиновог уља 
  • 1 кашичица белог лука у праху 

Припрема:

Филе лососа скувајте на пари или испеците на фолији, те исецкајте ситно. Поврће оперите и такође исецкајте, а руколу оставите целу. Исцедите преко свега лимунов сок, додајте со, маслиново уље. Сервирајте охлађено уз пиринач или препечен интегрални хлеб.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ПОКРОВСК ПРЕД ПАДОМ, РУСКИ ВОЈНИЦИ У ЦЕНТРУ ГРАДА: Ситуација је више него критична, убијају нам људе

ПОКРОВСК ПРЕД ПАДОМ, РУСКИ ВОЈНИЦИ У ЦЕНТРУ ГРАДА: "Ситуација је више него критична, убијају нам људе"

НАЈМАЊЕ 250 руских војника налази се у Покровску, где учествују у уличним борбама и убијају украјинске војнике, посебно оператере дронова, преноси Украјинска правда позивајући се на официре из две бригаде које делују у том подручју.

25. 10. 2025. у 19:17

Коментари (0)