Пилетину можете да направите и од остатке пилетине, а оброк је баш гурмански и обилан.
Повезане вести
ПРЖЕНИ КРОМПИР СА ПЕЧУРКАМА И ПАПРИКОМ: Једноставан ручак који се брзо спрема
Кромпир се често користи у кулинарству јер од њега можете да правите најразличитија јела. Можете да га користите као прилог, да правите тесто, салату.. Ми вам предлажемо да испробате и овај рецепт.
17. 11. 2024. у 07:00
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
ХРСКАВО И СОЧНО, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилеће бело месо пуњено сиром и мајчином душицом, савршено за недељни ручак
НЕДЕЉА је дан када је обично породица на окупу, па је то идеална прилика да се за ручак спреми нешто посебно укусно.
20. 10. 2024. у 07:00
ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ СА БУНДЕВОМ: Рецепт који морате пробати
Сезона бундева је у пуном јеку! Напуните њима паприке и припремите праву јесењу гозбу.
05. 10. 2024. у 09:00
ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Ајмокац са пилетином и спанаћем
Ајмокац је брзо и једноставно јело које ће вас вратити у детињство и бакину кухињу. Постоје различите варијанте рецепта, а ми вам данас предлажемо овај са спанаћем.
07. 10. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
МИНИ-ПИЦЕ ОД ЛИСНАТОГ ТЕСТА СА ПИЛЕТИНОМ: Најједноставнији рецепт за пециво као из пекаре
Мини-пице од лиснатог теста са пилетином могу да буду одличан прилог, или коктел пециво.
18. 11. 2024. у 07:00
ПРЖЕНИ КРОМПИР СА ПЕЧУРКАМА И ПАПРИКОМ: Једноставан ручак који се брзо спрема
Кромпир се често користи у кулинарству јер од њега можете да правите најразличитија јела. Можете да га користите као прилог, да правите тесто, салату.. Ми вам предлажемо да испробате и овај рецепт.
17. 11. 2024. у 07:00
ЧОРБА ОД ОСЛИЋА: Прави се брзо и лако, а савршена је за посне славе
Многи се плаше да се упусте у припрему рибље чорбе, мислећи да је превише компликовано, али ево како да брзо и лако направите чорбу од прженог ослића коју ћете обожавати.
16. 11. 2024. у 07:00
СМУТИ ОД БУНДЕВЕ: Кремасти напитак за поподневно уживање
Јесен је идеално доба године за испробавање нових рецепата и различитих укуса. Бундева је намирница коју са разлогом зову краљица јесени.
15. 11. 2024. у 17:00
ПРОБАЈТЕ ЛИБАНСКУ САЛАТУ ТАБУЛЕ: Здрава и нискокалорична, а лако се спрема
Салата табуле је веома популарна у Либану, јер спада у њихова национална јела. Људи широм света је обожавају јер је здрав оброк који се брзо спрема.
15. 11. 2024. у 16:01
Коментари (0)