Један од најважнијих трикова за укусне и сочне фаширане шницле је да не користите мешано млевено месо, већ само једну врсту. А уз то, турски кувари их добро зачине, пре пржења. Углавном их служе уз неку салату.
Данас вам доносимо лагано и ароматично јело на кашику – вегетаријански орзо инспирисан медитеранском кухињом. Брз, једноставан и пун укуса, идеалан је као лагани ручак или вечера, топао или хладан, самостално или као прилог.
Данас вас водимо у Грчку – мирисима и укусима Медитерана, директно из рерне! Доносимо вам једно једноставно тесто за два укусна рецепта: штaпиће са маслинама и мирисне погачице са чери парадајзом, рузмарином и белим луком. Савршено за летње дане, уз чашу вина или јогурт.
Коментари (0)