ПОСНА САРМА СА ПОВРЋЕМ И ПИРИНЧЕМ: Једнако добра као и мрсна
01. 12. 2024. у 09:01
Пробајте најомиљеније домаће јело у посној варијанти и уверите се да је исто тако савршено.
Повезане вести
ПОСНА САРМА СА СОЈОМ: Укуснија је и од мрсне, а прави се дупло лакше
ОВАЈ рецепт нуди издашну и хранљиву варијанту традиционалне сарме, у којој је месо замењено сојом.
18. 11. 2025. у 21:09
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНУ САРМУ СА ХИЛАНДАРА: Уживаћете у савршеном укусу - ево у чему је тајна
РЕЦЕПТИ са Хиландара су права ризница, а један од највећих гастрономских драгуља јесте посна сарма, коју можете да припремате сада када почне Божићни пост.
15. 11. 2025. у 13:42
Најновије из рубрике
ПОСНА САЛАТА ОД ПАПРИКЕ, ШЕЋЕРЦА, ШАМПИЊОНА: Лака, освежавајућа и пуна укуса
Ова салата комбинује нежну тунјевину, слатки кукуруз, печени лук и паприку, уз хрскав кикирики и сусам. Савршена је као лагани ручак или предјело, а њена припрема је брза и једноставна.
21. 11. 2025. у 07:00
РЕБАРЦА СА КРОМПИРОМ И СЛАНИНОМ: Сочно, ароматично и савршено за породичну вечеру
Овај рецепт комбинује меко говеђе месо, хрскаву сланину и нежан кромпир. Дугим кувањем укуси се савршено сједињују, а резултат је јело које ће задовољити сва непца.
20. 11. 2025. у 19:00
ШАРЕНЕ ПОСНЕ КИФЛИЦЕ: Нежне, мирисне и мекане
Посне шарене кифлице које миришу на детињство. Идеалне су за посну трпезу, славе, празнике, али и сваки дан када пожелите нешто слатко, а лако.
20. 11. 2025. у 18:00
ЋУФТЕ У СОСУ ОД ЦРНОГ ЛУКА: Рецепт за кремасто јело пуно укуса
Нежне, сочне и пуне укуса — ове ћуфте у ароматичном сосу од црног лука идеална су породична вечера која ће одушевити и мале и велике. Сјајно се слажу са кромпиром, кнедлама, пиреом, а припрема је једноставна и приступачна.
20. 11. 2025. у 17:00
ПИЛЕЋА ПРСА У КРЕМАСТОМ СОСУ: Брз, укусан и сочан оброк
Нежно пилеће месо у ароматичном, благо зачињеном сосу од поврћа — савршена комбинација за породични ручак или вечеру. Служи се уз пиринач, тестенину, кромпир или само парче свежег хлеба које ће покупити сваки део овог укусног соса.
20. 11. 2025. у 15:59
Коментари (0)