ЗА СЛАВУ СВЕТИ НИКОЛА НАПРАВИТЕ РОЛОВАНУ СКУШУ: Не само да лепо изгледа, већ је и укус фантастичан
15. 12. 2024. у 11:00
Приближава се једна од највећих српских слава, а то је Свети Никола.
Повезане вести

ПОСНИ ГУЛАШ ОД ШАМПИЊОНА: Ручак за који треба мало времена, а толико је укусан да месо није ни потребно (ВИДЕО)
Кад дође време поста, често смо у дилеми шта да спремимо, а да није једно те исто. Тако да је посни гулаш прави и пун погодак.
16. 03. 2025. у 09:00

ПАПРИКАШ СА ОСЛИЋЕМ И КРОМПИРОМ: Овај ручак обожавају и они који не посте
Паприкаш са ослићем и кромпиром идеалан је за пост на уљу и право јело на кашику.
14. 04. 2025. у 10:00

РУЧАК У ДАНИМА ПОСТА: Ћевапи од хељде са пиреом од целера
Када постите увек је занимљиво открити нешто ново, а ови ћевапи ће вам се баш допасти.
31. 03. 2025. у 08:30

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КРОФНЕ: Када их будете пробали, нећете веровати да у њима нема ни млека, ни јаја
Ништа као домаће крофне. А у време поста ту је овај рецепт, који се укусом не разликује од мрсног!
21. 03. 2025. у 11:00

ЈЕЛО ОД РАЗНОГ ПОВРЋА: Савршен рецепт за пост на уљу
Прилог од разног поврћа је идеалан, јер можете да прилагођавате и додајете поврће по својој жељи.
17. 03. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

НАЈЗДРАВИЈИ ДОРУЧАК ИЗ РЕРНЕ: Запечени омлет са спанаћем, обожаваћете га!
НА овом јелу су одрастале генерације: Преукусно је, а за 200 динара може да једе цела породица.
17. 05. 2025. у 07:00

ПРВИМ ЗАЛОГАЈЕМ ВРАЋА У ДЕТИЊСТВО! Песак торта, готова за само пола сата, и то без печења
КРЕМАСТИ фил од ваниле и кекса у савршеном је контрасту са хрскавом подлогом.
16. 05. 2025. у 10:00

БЕШАМЕЛ СОС: Супер иде уз месо и поврће и даје шмек сваком јелу
Иде уз многа јела, месо, рибу. Називају га још и белим сосом и главни је састојак за прављење других сосева.
16. 05. 2025. у 08:30

СПРЕМИЋЕТЕ ГА ЗА САМО 15 МИНУТА: Најкремастији спанаћ икада, савршен уз месо, или печена јаја
АКО волите кремасте и нежне укусе, овај спанаћ са млеком биће ваш нови фаворит!
16. 05. 2025. у 07:00

ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД ЗОВЕ: Идеалан је за посебне тренутке, освојиће вас својом цветном нотом и лаганом слаткоћом
Прави се једноставно од свежих цветова зове и идеалан је за уживање у ситним гутљајима или као додатак коктелима и десертима.
15. 05. 2025. у 19:00
Коментари (0)