Пилећи медаљони или како их сви популарно називамо чикен нагетси савршен је начин да обрадујете укућане за ручак. Поред тога што се веома брзо праве, овакав рецепт омиљен је управо због тога што месо остаје сочно изнутра а задржава златну и хрскаву корицу споља.
Када се у кући рашири мирис ваниле и прженог теста, зна се да настаје нешто посебно. Ове крофне са свежим сиром су хрскаве споља, а нежне и ваздушасте изнутра. Спремне за свега неколико минута, уз обилан слој шећера у праху, савршене су за тренутке када пожелите брзу, домаћу посластицу.
Ово је једна од најтрадиционалнијих пољских чорби – бистра говеђа чорба, пуна укуса и ароме поврћа. Служи се са танким резанцима, шаргарепом и комадима меса. Идеална за недељну вечеру.
Коментари (0)