ПЕЧЕНИ КАРФИОЛ С ПЕСТО СОСОМ ОД РУКОЛЕ И ОРАХА: Здрав ручак по рецепту нутриционисте
05. 02. 2025. у 11:00
ВРЕМЕ припреме је око 40 минута, а количина довољна за 4-6 порција.
Повезане вести

ПИЛЕЋИ СУВЛАКИ СА СОСОМ И ПОВРЋЕМ: Лагано и укусно јело, коме нико неће одолети
Ако желите да направите мало другачији ручак, онда је наш предлог да испробате рецепт за сувлаки. Такође, ово јело можете да служите и за вечеру.
26. 04. 2025. у 08:30

МЕКСИЧКЕ ЛАЗАЊЕ: Богато и издашно јело савршеног укуса
Мексичке лазање са кукурузом су најбољи рецепт за лазање.
23. 04. 2025. у 16:00

РЕЦЕПТ ЗА УКУСАН ЛАГАНИ ОБРОК: Паста примавера, осваја на први залогај
Паста примавера за прве пролећне дане је пуна поврћа, а можете да је прилагођавате свом укусу и жељама.
05. 04. 2025. у 10:00

ХРАНЉИВ И ЗДРАВ ОБРОК: Блитва са кромпиром по рецепту Џејмија Оливера
Припремите овај укусан и здрав оброк.
29. 03. 2025. у 11:30

ФАХИТА СА ПИЛЕТИНОМ: Одличан микс меса и поврћа на мексички начин
Омиљено ресторанско, мексичко јело у вашем дому - зашто да не? Зачини у овом рецепту играју главну улогу, па најпре проверите имате ли их све.
23. 03. 2025. у 13:00
Најновије из рубрике

СПРЕМА СЕ ЗА 5 МИНУТА: Ово је најздравија вечера на свету
УПРАВО и многи нутриционисти тврде да вечера треба да буде најлаганији оброк, а ту се пре свега мисли не толико на количину унесене хране, колико на садржај и намирнице које се лако варе.
21. 05. 2025. у 11:00

ЗГУСНУЋЕ СВАКО ЈЕЛО И ДАТИ МУ ПОСЕБАН ШМЕК: 5 најздравијих замена за запршку
ПОСТОЈИ 5 најздравијих замена за запршку које ће згуснути јело и дати му посебан укус.
21. 05. 2025. у 09:00

ВАЗДУШАСТЕ И МЕКЕ: Лепињице са сусамом, савршена замена за хлеб
ОВЕ укусне лепињице са сусамом су одличне за сендвиче.
21. 05. 2025. у 07:00

ИДЕАЛАН КАО НАМАЗ, ИЛИ КРЕМ: Домаћи намаз од пистаћа, заборавићете на куповни
ИДЕАЛАН је било као намаз или као крем за десерте.
20. 05. 2025. у 11:00

САВРШЕНИ РУЧАК: Ребарца глазирана медом, са пекарским кромпиром
РЕБАРЦА глазирана медом са пекарским кромпиром се лепе за прсте и само одвајају од кости, а пекарски кромпир је хрскав и савршено куван изнутра.
20. 05. 2025. у 09:00
Коментари (0)