ХЕРЦЕГОВАЧКИ ЧЕРВИШ: Традиционални рецепт са богатом историјом
22. 03. 2025. у 10:00
Херцеговачки червиш је једно од оних јела које мирише на традицију, окупљање породице и укусе које преносе генерације.
Повезане вести
ПИЛЕТИНА ПУЊЕНА ПЕЧУРКАМА И СИРОМ: Сочно, кремасто и неодољиво јело које ће освојити целу породицу!
ПИЛЕТИНА пуњена печуркама и сиром савршено спаја једноставну припрему и раскошан укус. Мирис белог лука и путера испуњава кухињу, а меко, сочно месо са растопљеним сиром и печуркама унутра прави је гастрономски ужитак.
09. 11. 2025. у 16:48
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ КОЈИ СЕ ПРЕНОСИ СА КОЛЕНА НА КОЛЕНО: Ову зимницу од белог лука и шаргарепе су правиле наше баке
РЕЦЕПТ наших бака за најјефтинију зимницу од белог лука и шаргарепе сви записују.
14. 11. 2025. у 22:19
РЕЦЕПТ ЗА ШЕКЕР ПАРЕ СТАР 50 ГОДИНА: Испробајте традиционалну турску посластицу
ТАЈНА је само у савршеном односу путера и брашна.
14. 11. 2025. у 14:08
ПИТА ОД ЛУКА КОЈА ОСВАЈА НА ПРВИ ЗАЛОГАЈ: Мирисни јесењи специјалитет
Ова пита од лука, инспирисана традиционалним рустичним јелима, спаја једноставне намирнице у савршено уравнотежену комбинацију: мекано тесто без квасца, сочан лук и кремасти прелив са сиром, сланином и јајима. Резултат је јело које је истовремено једноставно, ароматично и изузетно укусно.
14. 11. 2025. у 13:00
ШТАПИЋИ ОД КУКУРУЗНОГ БРАШНА: Хрскави, мирисни и савршени уз сваку прилику
Кукурузно брашно даје овим штапићима посебну арому и прелепу, златну боју. Једноставни су за припрему, а савршени као ужина, грицкалица уз пиће или додатак уз сир, кајмак и разне намазе.
14. 11. 2025. у 12:00
НАЈЗДРАВИЈА ЗАПРШКА: Уместо брашна додајте 1 ствар – згусне и појача укус
Најздравија запршка без брашна: згусне јело, не гоји, не надима и не оптерећује варење – идеална за јела „на кашику“.
14. 11. 2025. у 11:50
Коментари (0)