ХЕРЦЕГОВАЧКИ ЧЕРВИШ: Традиционални рецепт са богатом историјом
22. 03. 2025. у 10:00
Херцеговачки червиш је једно од оних јела које мирише на традицију, окупљање породице и укусе које преносе генерације.
Повезане вести

ПИЛЕЋА КАПАМА: Савршено јело за данашњи ручак (ВИДЕО)
Пилећа капама је необичан, али изузетно здрав ручак који се лако спрема.
25. 03. 2025. у 08:30

ФАХИТА СА ПИЛЕТИНОМ: Одличан микс меса и поврћа на мексички начин
Омиљено ресторанско, мексичко јело у вашем дому - зашто да не? Зачини у овом рецепту играју главну улогу, па најпре проверите имате ли их све.
23. 03. 2025. у 13:00

ПИЛЕТИНА У СОСУ ОД МИРОЂИЈЕ: Сочан ручак коме мало ко може да одоли
Мирођију или волите или не, али њен мирис заиста даје свежину јелу.
02. 03. 2025. у 09:00Јована Васић

РЕЦЕПТ ЗА ПИЛЕТИНУ НА МАЂАРСКИ НАЧИН: Лепши и сочнији ручак сигурно нисте пробали (ВИДЕО)
Овако Мађари спремају пилетину, толико је мекана да се распада.
13. 02. 2025. у 11:00Jована Васић

МУСАКА СА ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Мало другачији рецепт, али једнако укусан (ВИДЕО)
Још један лаган ручак који се брзо спрема.
11. 02. 2025. у 09:00Новости онлине
Најновије из рубрике

ЧОКО БАНАНА КОЛАЧ КОЈИ СЕ НЕ ПЕЧЕ: Топи се у устима, а можете га јесте колико хоћете без гриже савести (ВИДЕО)
Овај укусан и здрав колач нећете моћи да престанете да једете.
25. 03. 2025. у 13:00

ПОСНИ КРОМПИР ПАПРИКАШ: Најукусније јело на кашику, од само пар састојака до здравог оброка
Сочно јело држаће вас дуго ситим.
25. 03. 2025. у 11:30

АЛВА ПО ТУРСКОМ РЕЦЕПТУ: Традиционални десерт са богатом, путерастом текстуром и благом карамелизованом аромом
Прави се од основних састојака, али резултат је неодољив – кремаста, мирисна и савршено слатка посластица која се често служи уз сладолед или отопљену белу чоколаду.
25. 03. 2025. у 10:00

ПИЛЕЋА КАПАМА: Савршено јело за данашњи ручак (ВИДЕО)
Пилећа капама је необичан, али изузетно здрав ручак који се лако спрема.
25. 03. 2025. у 08:30

ПОСНА ПИТА СА СПАНАЋЕМ: Сочна и сласна, за савршено јутро
Питу можете сервирати топлу или хладну, као главно јело или прилог. Идеална је за оброке током поста јер је хранљива и укусна.
25. 03. 2025. у 07:00
Коментари (0)