РУЧАК У ДАНИМА ПОСТА: Ћевапи од хељде са пиреом од целера
31. 03. 2025. у 08:30
Када постите увек је занимљиво открити нешто ново, а ови ћевапи ће вам се баш допасти.
Повезане вести

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КРОФНЕ: Када их будете пробали, нећете веровати да у њима нема ни млека, ни јаја
Ништа као домаће крофне. А у време поста ту је овај рецепт, који се укусом не разликује од мрсног!
21. 03. 2025. у 11:00

ПОСНИ ГУЛАШ ОД ШАМПИЊОНА: Ручак за који треба мало времена, а толико је укусан да месо није ни потребно (ВИДЕО)
Кад дође време поста, често смо у дилеми шта да спремимо, а да није једно те исто. Тако да је посни гулаш прави и пун погодак.
16. 03. 2025. у 09:00

7 ПОСНИХ ПРЕДЛОГА ЗА РУЧАК, ЗА 7 ДАНА У НЕДЕЉИ: Најлепши специјалитети у којима можете уживати током Васкршњег поста
Почео је велики Васкршњи пост и ако сте међу онима који посте цео пост сигурно трагате за рецептима који се брзо спремају, укусни су и хранљиви.
10. 03. 2025. у 09:00

ПАТЛИЏАН САЛАТА СА СВЕТЕ ГОРЕ: Познатија као мелиџано салата, је један од најукуснијих рецепата грчке кухиње
Плави парадајз који се врло бојажљиво користи у српском кулинарству, у Грчкој седи на трону и сјајан је у њиховој мусаки.
05. 03. 2025. у 13:30Jована Васић

ПОСНЕ БРЕСКВИЦЕ: Колачићи нашег детињства
Популарне бресквице, колачићи инспирисани ванилицама, обично се праве од теста с млеком и јајима.
05. 04. 2025. у 14:30
Најновије из рубрике

НАЈБРЖИ ЗЕЛЕНИ РОЛАТ, САВРШЕНО КРЕМАСТ: Пуњен сиром и белим луком
Ролат од тиквица пуњен ароматичним крем сиром и белим луком - лаган и освежавајући залогај који савршено комбинује нежност тиквица и богатство укуса сира.
04. 06. 2025. у 09:00

У ЈУГОСЛАВИЈИ ОВО ЈЕ БИО ОМИЉЕНИ СЛАТКИШ СВАКОГ ДЕТЕТА: Посластица из давних времена (ВИДЕО)
Овај вид посластице данас се сматра десертом за сиромашне, али нико му не може одолети.
04. 06. 2025. у 07:00

РЕЦЕПТ ИМА 3 МИЛИОНА ПРЕГЛЕДА: Ову питу од јабука из 1894. године некада су сматрали најбољим слаткишем на свету!
УПРКОС томе што им нису били доступни миксери и разни састојци који нас данас чекају на сваком кораку, у прошлости су се људи довијали и успевали да припреме сласне десерте који се памте и данас.
03. 06. 2025. у 13:25

ЧИНИ СВАКО ЈЕЛО УКУСНИЈИМ И СОЧНИЈИМ, ПРОБАЈТЕ: Домаћице у млевено месо увек додају 1 (чаробну) намирницу
ИСКУСНЕ домаћице у млевено месо увек додају 1 намирницу, тако ће свако јело бити укусније и сочније. Неће вас коштати пуно.
03. 06. 2025. у 11:00

ПУСТИТЕ МАШТИ НА ВОЉУ: Једноставан воћни колач, можете га правити у било које доба године
ЗА овај десерт можете да користите било које сезонско воће.
03. 06. 2025. у 09:00
Коментари (0)