МАЛО ДРУГАЧИЈА ЈАГЊЕТИНА: Котлети спремљени на грчки начин, уживаћете као у ресторану на обали мора
Котлети спремљени на овај начин миришу на Медитеран! Тражићете репете, сигурни смо.

Фото Shutterstock
Потребно је:
- 2 кг јагњећих котлета
- 4 чена белог лука
- сок од лимуна
- 2 кашичице оригана
- со, бибер
- кашика грчког јогурта
- 1/4 шоље маслиновог уља
Припрема:
Помешајте маслиново уље, сок од лимуна, ситно исецкан бели лук, оригано и јогурт. Јагњетину посолите и побиберите, пребаците у плех за печење, па је добро премажите припремљеном маринадом. Оставите да одстоји два сата у фрижидеру. Пеците у рерни, претходно загрејаној на 200 степени, повремено преливајући са течношћу из плеха, све док не порумени.
Препоручујемо

НЕСТАЋЕ СА СТОЛА У СЕКУНДИ: Врући хлеб са сиром и белим луком (ВИДЕО)
08. 06. 2025. у 07:00

ДОМАЋА И ВРУЋА: Бела пилећа крем чорба, савршена комбинација укуса
06. 06. 2025. у 11:00

СПРЕМА СЕ БРЗО И ЛАКО, А СОЧНА ЈЕ И МЕКАНА: За ову пицу не треба да месите тесто
05. 06. 2025. у 07:00

РУСИ СЕ НЕ ЗАУСТАВЉАЈУ, ПОЈАЧАЛИ УДАРЕ НА УКРАЈИНУ Зеленски: Америка и Европа морају да зауставе Путина
РУСИЈА је током ноћи 5. октобра извела још један свеобухватан напад на Украјину, у којем је, према званичним подацима, погинуло најмање пет особа, а најмање 18 је рањено.
05. 10. 2025. у 15:00

(МАПЕ) ОВАКО ЋЕ СЕ КРЕТАТИ НЕВРЕМЕ У СРБИЈИ: Погледајте из часа у час, стижу снег и киша (ФОТО)
ПОГЛЕДАЈТЕ како ће се ледени облак кретати над Србијом и које крајеве кад погађа невреме. Данас и сутра облачно са кишом и хладно, осим на северозападу Војводине где ће се задржати суво време, најавио је РХМЗ.
02. 10. 2025. у 10:47

"ИСТИНА ЈЕ - БИЛА САМ С ЊИМ" Милица Павловић признала за везу: "Не знам што сам то крила"
"КАДА волим, дајем се безусловно. Тада само треба да ми верујете, ништа друго. Само поверење немојте да ми изиграте, све остало може. И ја партнеру верујем исто тако и онда нећемо имати проблем, али ако се усуди да ми изигра поверење, то је крај, у стању сам да се окренем и да се правим да га никада познавала нисам."
03. 10. 2025. у 21:02
Коментари (0)