МАЛО ДРУГАЧИЈА ЈАГЊЕТИНА: Котлети спремљени на грчки начин, уживаћете као у ресторану на обали мора
10. 06. 2025. у 11:00
Котлети спремљени на овај начин миришу на Медитеран! Тражићете репете, сигурни смо.
Повезане вести

НАЈМЕКША ЈАГЊЕТИНА НА СВЕТУ: Сочни бут, уживаћете у сваком залогају
Купите јагњећи бут са косском и позабавите се припремом овог јела - уживаћете и ви и ваши најмилији.
09. 06. 2025. у 09:00

ЗНАЈУ ОНИ ШТА ВАЉА: Турски ђувеч, укусно, здраво и оригинално јело
Сада је право време за припрему овог јела јер све намирнице можете наћи свеже на пијаци. Невероватно је укусно и оригинално.
11. 06. 2025. у 09:00

ИМЕ НЕ ЛАЖЕ, ОВО ЈЕ СТВАРНО: Перфектна чорба
Толико је богата различитим састојцима и месом, да ће вам бити довољна и за ручак, уколико нисте баш много гладни.
12. 06. 2025. у 11:00

ЈАГЊЕТИНА КОЈОЈ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ОДОЛИТЕ: Запечена са киселим млеком
Ово је прави специјалитет! Уколико сте љубитељ јагњећег меса немојте пропустити да пробате.
06. 06. 2025. у 07:00

ЗА ЉУБИТЕЉЕ ЈАКИХ УКУСА: Гурманске кнедле
Са кобасицама су па их можете јести уместо ручка или вечере, калоричне су довољно, а невероватно ароматичне и укусне.
06. 07. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

СЕРВИРАЈУ СЕ ПРЕЛИВЕНИ КИСЕЛОМ ПАВЛАКОМ И МЛАДИМ ЛУКОМ: Хрскави печени кромпири (ВИДЕО)
ЈЕДНОСТАВНА техника која ће вам омогућити да направите печени кромпир који је хрскав споља, мекан изнутра и одличног укуса!
26. 07. 2025. у 07:00

ЖЕЛИТЕ НЕШТО СВЕЖЕ И УКУСНО: Брзинска салата са кукурузом, краставцем и куваним јајима
ИДЕАЛНА је за лаган оброк кад немате много времена.
25. 07. 2025. у 20:00

ТОПИ СЕ У УСТИМА, БИЛО ДА ЈЕ ТОПАО ИЛИ ХЛАДАН: Киш са сиром, шунком и младим луком
СЛАНИ тарт који мирише на француску кухињу, али с домаћим састојцима.
25. 07. 2025. у 19:00

ЗАСИТНО ЈЕЛО КОЈЕ ЋЕТЕ ЈЕСТИ СА УЖИВАЊЕМ: Кромпир чорба са белим месом
ИДЕАЛНА је за породични ручак, посебно када вам треба нешто домаће, окрепљујуће и на кашику.
25. 07. 2025. у 18:00

ИДЕАЛНЕ ЗА БРЗИНСКУ УЖИНУ, ЗА ДОРУЧАК ИЛИ ВЕЧЕРУ: Ролнице од тост хлеба са шунком и сиром
ПРИПРЕМАЈУ се лако, без много састојака, а резултат је укусан и сочан оброк који воле и деца и одрасли.
25. 07. 2025. у 16:46
Коментари (0)