ПРЕДЛОГ за здраву и укусну ужину : Спремите домаћу паштету од шампињона и лука
ПРИПРЕМА је једноставна, и оно што је најважније, неће вам требати пуно времена
Ако су вам досадиле класичне паштете и намази онда је ова домаћа паштета идеална за вас. Спрема се само у три корака, и неће вам бити потребно више од десет минута за припрему.
Можете је јести као намаз или као прилог уз ручак.
ДОМАЋА ПАШТЕТА - састојци који су потребни:
бели лук
200 грама шампињона
шака сунцокретових семенки
шака ораха
кашичица маслиновог уља
мали соли
бибер
Припрема је једноставна, у три корака, и требаће вам само 10 минута.
ДОМАЋА ПАШТЕТА -припрема:
Продинстати шампињоне и црвени лук на маслиновом уљу док не пусте воду, потом оставити поврће да се мало охлади.
Поврће са осталим орашастим састојцима ставити у блендер и измиксирати.
Добијену паштету оставити да се мало охлади.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ВРЕМЕ је за здраву и посну вечеру коју ћете обожавати: Направите домаћу паштету
16. 05. 2023. у 10:00
ШАРЕНИ РАЖЊИЋИ: Брз и једноставан рецепт - Идеално предјело и додатак месу
15. 05. 2023. у 17:01
НЕОЧЕКИВАНА ИЗЈАВА БЕРБОКОВЕ О ХАРКОВСКОЈ ОБЛАСТИ: Болно признање немачке министарке
НЕМАЧКА министарка спољних послова Аналена Бербок признала је озбиљне потешкоће за Оружане снаге Украјине у Харковској области.
18. 05. 2024. у 12:12
ЗАСТРАШУЈУЋЕ УПОЗОРЕЊЕ ТРАМПА: Трећи светски рат би могао избити пре председничких избора у САД
БИВШИ амерички председник Доналд Трамп изјавио је да би за пет месеци преосталих до избора у САД могао да избије трећи светски рат због неспособности актуелног америчког руководства.
18. 05. 2024. у 09:45
КАКО ЈЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА ДОБИЛО ИМЕ? Различито порекло и велика симболка - назив користе САМО СРБИ
КОСОВО и Метохија веома су значајан део српске историје и традиције, али ретки су они који знају како је тако важно поднебље нашег постанка и идентитета добило име. Обе речи у називу нађе јужне покрајине имају различито порекло и велику симболику.
18. 05. 2024. у 11:47
Коментари (0)