Домаћа крем чорба од целера и купуса идеална је са све оно који пазе на линију и желе да изгубе који килограм. Ова чорба је, поред тога што је укусна и хранљива, и здрава и уклања вишак течности из тела.
Повезане вести
ЧОРБА ОД АРТИЧОКЕ: Нискокалорична и пуна витамина, све што вам је данас потребно
Спремите себи и својој породици витаминску чорбицу за јачање целог тела.
29. 04. 2024. у 13:00
ЧОРБА ОД РУКОЛЕ: Хранљива и окрепљујућа
Здрава чорба од руколе употпуниће сваки ручак.
20. 04. 2024. у 14:00
ПИЛЕЋИ ПОТАЖ СА ПРАЗИЛУКОМ И ЦЕЛЕРОМ: Савршено кремаст, који мирише и прија у свако доба дана
Ово је фантастична домаћа верзија крем пилеће супе - класика која прија свима.
19. 03. 2024. у 11:00
БЕЛА ЧОРБА СА СЛАНИНОМ И КУКУРУЗОМ: Јело које ћете изнова и изнова правити
Богато чорбасто јело за комплетан ручак, јело које окрепљује.
15. 03. 2024. у 20:00
ЗЕЛЕНИ УЖИТАК: Рецепт за освежавајућу чорбу од тиквица и сочива
Укусно здравље у сваком залогају, једноставан и хранљив рецепт за чорбу која одушевљава укусом и богатством састојака.
01. 03. 2024. у 10:00
Најновије из рубрике
КИФЛИЦЕ СА СИРОМ, СЛАНИНОМ И МЛАДИМ ЛУКОМ: Пециво савршеног укуса и мириса
Мекане кифлице можете да направите без превише муке и труда, а обавезно их напуните сиром, сланином и младим луком јер су невероватно укусне.
19. 05. 2024. у 08:00
МОСКВА ШНИТ: Посластица за сва времена и све прилике
Не постоји особа која није чула или пробала најпознатију београдску торту - Москва шнит - а можете лако да је направите и код куће.
19. 05. 2024. у 07:00
ЗАПЕЧЕНИ КРОМПИР СА МЛЕКОМ И СИРОМ: Прилог без којег не можете да замислите ниједан оброк
Кромпир и месо су комбинација коју сви воле. Сада направите кромпир из рерне са млеком и послужите са месом или салатом.
19. 05. 2024. у 07:00
МАФИНИ СА КОКОСОМ И ЧОКОЛАДОМ: Омиљени дезерт сваког детета
Готови су за 20 минута и гарантујемо да укусније мафине скоро нисте пробали .
18. 05. 2024. у 18:25
САВРШЕН КОЛАЧ СА КАЈСИЈАМА И ОРАСИМА: Једноставна а преукусна посластица
Воћни колач коме ћете се враћати.
18. 05. 2024. у 13:32
Коментари (0)