САВРШЕНСТВО "НА КАШИКУ": Ароматични потаж од кромпира и празилука
14. 06. 2024. у 11:00
ПОТАЖ од кромпира и празилука прави се са белим луком, који се заједно са празилуком продинста на путеру, па се додају кромпир, ловоров лист и бујон.
Повезане вести

МОЖЕТЕ ДА ГА НОСИТЕ И НА ПОСАО У ТЕРМОС ЧАШИ: Потаж од бундеве, брз, једноставан и здрав оброк "на кашику"
НАЈБРЖА и најздравија чорба спрема се за 15 минута, нећете погрешити ако га будете правили свако други дан.
18. 06. 2025. у 09:00

КРЕМАСТ СА ШИТАКИ ПЕЧУРКАМА: Богати потаж, заситан, да може бити и главно јело
Овај потаж је толико богат разноврсним састојцима да вас врло лако може заситити, те може бити и главно јело, за вечеру, рецимо.
27. 04. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

ПЕЧЕНЕ БРЕСКВЕ: Прави летњи освјежавајући десерт
ДО заносног укуса стиже се брзо.
01. 08. 2025. у 12:59

ЛАГАНА, ЗДРАВА И ПРЕПУНА БОЈА И УКУСА: Хладна супа са цвеклом
ОВА освежавајућа хладна супа са цвеклом право је летње окрепљење.
01. 08. 2025. у 12:53

НАМАЗ БОЉИ ОД ЏЕМА: Домаћи путер од кајсије
ПРИПРЕМА је једноставна, а резултат је нешто између џема и воћног крема – право летње откровење.
01. 08. 2025. у 07:05

ЦЕЗАР САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ: Лаган оброк пун укуса
Класична Цезар салата у обогаћеној верзији са сочном пилетином идеалан је избор за лаган, а заситан оброк. Једноставна припрема и освежавајући укус чине је омиљеним избором током целе године.
31. 07. 2025. у 15:00

ОСВЕЖАВАЈУЋА ЛЕТЊА САЛАТА: Oд печених паприка и патлиџана
Комбинација печеног поврћа, свежег лука и кремасте павлаке – савршен избор за лагану вечеру или предјело.
31. 07. 2025. у 14:00
Коментари (0)