Пилећа чорба се по овом рецепту прави са разноврсним поврћем, а зачинско биље даје посебан акценат и укус.
Повезане вести
ГУСТА ЧОРБА СА СУВИМ МЕСОМ: Укус који осваја
Одличан рецепт и никад лакша припрема.
07. 06. 2024. у 07:00
ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА ПОВРЋЕМ: Необичан начин сервирања уз поширана јаја чини је још примамљивијом
Испробајте рецепт за парадајз чорбу, који је мало другачији од оног на који је већина навикла. Главна разлика је што се ова чорба служи заједно са пошираним јајима.
10. 05. 2024. у 08:00
ПИЛЕТИНА СА МЛАДИМ КУПУСОМ И ПОВРЋЕМ: Прави се лако и брзо, а укус је изванредан
Уколико и нисте љубитељ купуса, овај укус ће вам се допасти, а здрав и богат ручак имаћете за само сат времена.
08. 05. 2024. у 14:00
Најновије из рубрике
РУЧАК ИЗ РЕРНЕ: Јединствена мусака од печених паприка, морате је пробати
Сочна мусака од похованих паприка са месом и печуркама одличан је предлог за сваки ручак.
16. 07. 2024. у 21:00
ИСПРОБАЈТЕ РЕЦЕПТ ЗА СЛАДОЛЕД ОД ЛУБЕНИЦЕ: Расхладите се уз незабораван укус домаћег сладоледа
Домаћи сладолед од лубенице је комбинација омиљеног летњег десерта и воћа, доноси ужитак у сваком залогају.
16. 07. 2024. у 20:00
ЛЕТЊЕ ОСВЕЖЕЊЕ: Рецепт за потаж од тиквица и грашка
Потаж од тиквица и грашка се прави са шаком нане и поточарке, које му дају арому лета.
16. 07. 2024. у 19:00
ЛЕТЊА ПИТА СА ВИШЊАМА: Класик без мане, по старом рецепту из бакине кухиње
Ако волите лењу питу са јабукама, ову са вишњама ћете обожавати.
16. 07. 2024. у 17:00
ПАЛАЧИНКЕ ОД ХЕЉДИНОГ БРАШНА: Једноставан десерт који сви воле са здравим брашном
Хељдино брашно је здравије од обичног, па сада омиљену посластицу направите са њим. Ако желите можете само хељдино да користите, не морате да додајте обично.
16. 07. 2024. у 16:27
Коментари (0)