ЧОРБА ОД ГРИЗА: Укусно јело које сви обожавају
Много је укусна, може се јести и топла и хладна.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 3 средње шаргарепе
- 3-4 кашике гриза
- 1 кисела павлака
- 1 јаје
- уље, со, бибер
- 1л воде
Припрема:
Шаргарепу изрендати (или измиксати у блендеру) и пропржити на загрејаном уљу.
Додати гриз (може и више од наведеног у рецепту, по укусу) и још мало пропржити, а затим налити водом.
Кад чорба проври, постепено сипати павлаку умућену са јајетом, посолити и побиберити по укусу.
(superrecepti)
Препоручујемо

НАЈБОЉА КРОМПИР ЧОРБА: Једноставно се прави, а има божанствен укус
23. 09. 2024. у 15:00

КРЕМ ЧОРБА ОД ПРАЗИЛУКА СА ЋУФТАМА: Укус који вас неће оставити равнодушним
11. 09. 2024. у 15:55

ЧОРБА ОД БАТАТА И ЈАБУКЕ: Пуна је витамина и идеална за топле дане
14. 08. 2024. у 09:00

ШОК ОТКРИЋЕ, ЕВО КО ВОДИ ОБОЈЕНУ РЕВОЛУЦИЈУ У СРБИЈИ! Вучићевић разоткрио блокадерско-криминалну хоботницу, у све умешан ректор Ђокић!
ГЛАВНИ уредник Информер ТВ Драган Ј. Вучићевић открио је шокантне податке о медијско-политичкој, блокадерској криминалној хоботници која се крије иза покушаја изазивања грађанског рата у Србији.
20. 07. 2025. у 15:05

ШОК ПРИЗОР НА ЕВЗОНИЈУ: Човек стигао на границу у ово време, нема живе душе! Ево када да кренете пут Грчке
ЛЕТЊИ одмор за многе грађане Србије и региона започиње у бескрајном реду на граничном прелазу Евзони, на улазу из Северне Македоније у Грчку.
20. 07. 2025. у 11:15

Научници ајкулама спустили мртву краву на 1.629 метара дубине - нису могли да верују шта су рибе урадиле (ВИДЕО)
"ТО ПОКАЗУЈЕ стратегију преживљавања код врста које се не хране усамљено."
14. 07. 2025. у 13:06
Коментари (0)