ПОСНА СУСАМ САЛАТА: Направите предјело за које вам не треба више од 10 минута
29. 11. 2024. у 09:00
Можете је служити уз све што волите јер као додатак иде одлично за шта год да се одлучите.
Повезане вести

ПОСНЕ ЋУФТЕ ОД ПАСУЉА: Сочно јело које ће на Светог Николу да одушеви све за столом
Уз посне ћуфте од пасуља, нико неће приметити да нема меса на слави. Врло су укусне и идеалне за славску трпезу.
16. 12. 2024. у 13:00

ПОСНЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ ПАСУЉЕМ ЗА СВЕТОГ НИКОЛУ: Идеално јело за славу, гости ће бити одушевљени
Направите посне пуњене паприке на другачији начин, напуните их пасуљем, одушевићете се укусом.
16. 12. 2024. у 09:00

ПОСНИ РОЛАТ ОД СПАНАЋА: Фантастично предјело за славску трпезу
Слани ролати су увек добро решење било да их спремате укућанима, или за госте на слави.
16. 12. 2024. у 15:00

ПОСНА РУСКА САЛАТА: Овако направљена лепша је од мрсне
Ова салата углавном је познатија као мрсна, али је једнако укусна и у посној варијанти.
11. 12. 2024. у 16:00

ЗА СЛАВУ СВЕТИ НИКОЛА НАПРАВИТЕ РОЛОВАНУ СКУШУ: Не само да лепо изгледа, већ је и укус фантастичан
Приближава се једна од највећих српских слава, а то је Свети Никола.
15. 12. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике

КРОМПИР СА ГРАШКОМ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Направите ручак који ће цела породица да обожава
Кромпир са грашком је традиционална комбинација која се налази на трпезама широм света, због своје једноставности, препознатљивог укуса и нутритивне вредности. Реч је о укусном јелу, које пружа одличан извор енергије, влакана и витамина.
15. 03. 2025. у 09:00

ТРАДИЦИОНАЛНА ВРАЊАНСКА ПИТА: Самса са милерамом од готових кора
Предност ове самсе је што је можете направити веома брзо, а по укусу неће заостајати за оном старинском.
15. 03. 2025. у 07:00

ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД ЈАГОДА: Слатко и мирисно пиће које осваја неодољивом аромом
Ликер од јагоде има пријатну и недољиву арому, а за његову припрему је потребно пар састојака и мало времена. Оно што је битно код припреме овог ликера јесте да користите чврсте баштенске или шумске јагоде које нису презреле или оштећене. Ликер од јагоде може свако да направи, а супер је избор за освежење, поготово када вам дођу гости.
14. 03. 2025. у 16:00

ПОСНА БАЈАДЕРА: Многима омиљени ситни колач
Бајадера са разлогом важи за краљицу ситних колача, а ова посна варијанта подједнако је укусна као и мрсна.
14. 03. 2025. у 15:00

МАНАСТИРСКА ЈОТА: Најукусније јело по рецепту са Хиландара
Рецепт за јоту оригинално потиче из Италије, тачније из Трста.
14. 03. 2025. у 13:30
Коментари (0)