ПОСНА СУСАМ САЛАТА: Направите предјело за које вам не треба више од 10 минута
Можете је служити уз све што волите јер као додатак иде одлично за шта год да се одлучите.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 150 г сусама
- 100 г посног мајонеза
- 100 г посног фета сира
- 200 г посне киселе павлаке
- 200 г киселих краставчића
- 1 кашичица сенфа
Припрема:
Сусам пропржите у добро загрејаном тигању, а киселе краставчиће ситно исецкајте и процедите. Помешајте у посуду, па додајте мрвљену фету, па сипајте павлаку и мајонез. Добро промешајте и добро охладите пре служења.
Препоручујемо

САЛАТА ОД РОТКВЕ И ПРАЗИЛУКА: Незаобилазна је на славама и лако се прави
21. 11. 2024. у 07:00

ПРОБАЈТЕ ЛИБАНСКУ САЛАТУ ТАБУЛЕ: Здрава и нискокалорична, а лако се спрема
15. 11. 2024. у 16:01

СКАНДАЛ У БРИТАНИЈИ, ПОРОДИЦЕ У ШОКУ: Директорка мртвачнице гледала цртани филм са мртвим бебама у својој кући
ЕЈМИ Аптон (38), оснивачица удружења Florrie’s Army у Лидсу у Енглеској, нашла се у центру велике афере након што су родитељи преминуле деце открили да су тела њихових беба држана у њеној кући уместо у мртвачници.
27. 08. 2025. у 17:50

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

НЕОБЈАШЊЕН ФЕНОМЕН: Мноштво змија долази у цркву сваке године на Велику госпојину - "поштују" стари календар (ФОТО/ВИДЕО)
ПРАВОСЛАВНИ верници 28. августа славе Велику госпојину, а занимљив феномен, који наука још није објаснила, везује се за овај празник на грчком острву Кефалонија. Додуше - не за 28. август, већ за 15. када се Велика госпојина славила по старом календару. У то време, сваке године, у једну цркву долази велики број змија, што је навело маштовите локалце да исконструишу бројне легенде.
28. 08. 2025. у 11:02
Коментари (0)