ЧОРБА ОД КАРФИОЛА СА КИСЕЛОМ ПАВЛАКОМ: Нежног укуса, а припрема једноставна и брза
ЧОРБА од карфиола пријаће током хладних дана, по жељи додајте и мало киселе павлаке умућене са јајетом.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 1 мања главица карфиола
- 1 главица црног лука
- 1,5 шаргарепа
- 1 пилећа коцка за супу
- 3 л топле воде
- 1 кисела павлака
- 1 јаје
- 3 кашике уља
- 1 већи кромпир
- со и зачини по укусу
Рецепт за чорбу од карфиола:
Како бисте направили ову чорбу, прво испржите ситно исецкан лук. Шаргарепу исецкану на колутове додајте луку, као и карфиол истрган на цветове. Прелијте топлом водом, а након тога убаците кромпир исецкан на коцкице.
Чорби додајте коцку за супу. У посебној чинији измешајте киселу павлаку са јајетом. Након што се чорба скува, лагано додајте павлаку коју сте умутили са јајетом. Зачините и засолите по жељи.
(стварукуса.мондо)
Препоручујемо

САВРШЕНА ИДЕЈА ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Поховане шницле, рестовани кромпир, чорбица, брзо, лако, а преукусно
26. 01. 2025. у 09:00Новости онлине

ОКРЕПЉУЈЕ И ДУШУ И ТЕЛО: Здрава чорба од поврћа и жалфије
25. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

ЧОРБА ОД ОВСЕНИХ ПАХУЉИЦА: Спас је за црева и желудац, а много је укуснија од каше
23. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

ДАЊУ САМ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, НОЋУ СТРИПТИЗЕТА: "Мушкарци ме се превише плаше, сама сам последњих седам година" (ФОТО)
ЖЕНА по имену Хејли Хупер открила је да јој самопоуздање „уништава“ љубавни живот јер мушкарци сматрају да је „превише застрашујућа“.
23. 05. 2025. у 18:06

ХРВАТ ПОГИНУО НА ФРОНТУ У УКРАЈИНИ: Био официр француске војске, борио се у Луганску
ТОНИ Херцег, Хрват из Босне и Херцеговине и официр француске војске, погинуо је 6. маја у Луганској области у Украјини.
23. 05. 2025. у 17:00

"ОД ТУГЕ ПОСЛЕ СМРТИ МУЖА ДОБИЛА САМ РАК" Тешка судбина наше истакнуте глумице
ЂУРЂИЈА Цветић, истакнута српска глумица, суочила се с тешким животним ударцима који су оставили дубоке трагове. Упркос свему, задржала је достојанство и снагу, због чега су је многи сматрали хероином српске глумачке сцене.
25. 05. 2025. у 13:31
Коментари (0)