КОЛАЧ БЕЗ БРАШНА ЈЕ ВИРАЛАН НА МРЕЖАМА: Испробајте овај једноставан рецепт - Брзо, лако и веома укусно! (ВИДЕО)
НЕКАДА су једноставни и брзи колачи најбољи, а овај у који не иде ни трунка брашна је доказ за то!

Фото: Принтсцреен/Јутјуб/Schnelle Rezepte
Колач без брашна у који иде јогурт постао је вирални хит на Јутјубу јер се припрема брзо, а врло је укусан.
Састојци:
4 јајета
350 гр јогурта
3 кашике шећера
3 кашике густина
ванилин шећер
мало соли
шећер у праху
Припрема:
Раздвојите жуманца и беланца. Мутите беланца с мало соли док не добијете чврсту пену. Жуманца умутите са шећером и ванилом док потпуно не побеле. Сада додајте 3 кашике густина мутећи миксером и на крају и јогурт.
Сједините беланца и жуманца полако жицом или силиконском спатулом.
Сипајте у калуп за торту обложен пек-папиром. Лупните пар пута калупом о сто, да се смеса поравна.
Пеците 30 до 40 минута на температури од 180 степени. Док је вруће полако скините калуп па поспите шећером у праху.
По жељи, колач гарнирајте воћем, пекмезом, чоколадом или орашастим плодовима.
Погледајте видео припреме колача, који је погледало више од два милиона људи.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо

МОНСТРУОЗНО! Овај хоће да влада Србијом! Жене му криве кад их неко силује или пребије!
ВУК Нектаријевић, студент блокадер са Машинског факултета у Београду, који је тобож бициклом ишао у Стразбур, има у најмању руку проблематичне ставове.
20. 04. 2025. у 14:35

МАКРОН ПОСЛЕ РУСКОГ НАПАДА: Хитно нам је потребан мир
РУСКИ ракетни напад на град Суми на северу Украјине наглашава хитну потребу за наметањем примирја Русији, изјавио је данас председник Француске Емануел Макрон.
13. 04. 2025. у 15:34

ОТВОРЕН ХРИСТОВ ГРОБ Ево шта су нашли: "Колена су ми клецала, нисам то очекивао - вековима је био затворен" (ВИДЕО)
"АПСОЛУТНО сам задивљен. "
19. 04. 2025. у 08:39
Коментари (1)