СМУТИ ЗА РЕВИТАЛИЗАЦИЈУ КОЖЕ: Здрав рецепт за напитак који ће вас освежити

Бојана Јовановић

20. 08. 2024. у 14:49

Кад помислимо на негу коже прво нам на памет пада спољно улепшавање, међутим, веома је важно и шта уносимо у организам. Детоксикација је одлична ствар, генерално, а под њу спада и конзумација смутија који кожи враћа сјај и младалачку свежину.

СМУТИ ЗА РЕВИТАЛИЗАЦИЈУ КОЖЕ: Здрав рецепт за напитак који ће вас освежити

Фото Shutterstock

Кад помислимо на негу коже прво нам на памет пада спољно улепшавање, међутим, веома је важно и шта уносимо у организам. Детоксикација је одлична ствар, генерално, а под њу спада и конзумација смутија који кожи враћа сјај и младалачку свежину. Доносимо вам рецепт, количински довољан за две „порције“ овог укусног еликсира младости.

Потребно вам је:

  • шољица зеленог лиснатог поврћа по жељи,
  • 1/2 банане,
  • неколико листића коријандера,
  • 1/2 шољице смрзнутог манга,
  • 2 кашике кокосовог путера,
  • кашичица куркуме у праху,
  • кашичица ђумбира у праху, 200 мл воде.

Све састојке ставите у блендер, сипајте воду и добро измутите. Додајте још воде, по потреби, да бисте добили жељену густину. Попијте одмах.

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

НИКАДА НИЈЕ СЛАВИО РОЂЕНДАН: Живот Драгана Николића је обележила велика трагедија која се десила на тај дан