ЕМБАРГО КОЛАЧ: Невероватно јефтин, а мекан и преукусан
17. 04. 2024. у 15:00
ЕМБАРГО колач се прави од јефтиних састојака, и то баш брзо и лако, а фантастичног је укуса.
Повезане вести

КОЛАЧ ИЗ ШОЉЕ СПРЕМАН ЗА 5 МИНУТА: Савршен начин да се на брзину засладите
Неретко се дешава да нам време стоји на путу ка добром колачу. То не мора бити случај, захваљујући овом брзом рецепту за колач из шоље. Брза верзија чоколадног лава колача биће идеалан начин да се засладите, а припрема траје свега пет минута.
17. 03. 2025. у 17:05Јована Васић

ПОСЛАСТИЦА КОЈА СЕ НЕ ПЕЧЕ: Солунске штанглице се просто топе у устима
Савршено укусан воћни фил између две обланде.
19. 03. 2025. у 16:00

КРЕМАСТО И СОЧНО: Чоколадна лазања колач који се не пече
Чоколадна лазања је кремаст и сочан колач који се топи у устима.
09. 03. 2025. у 16:00

КОЛАЧ СНЕГУЉИЦА: Најкремастија посластица која се спрема за 15 минута (ВИДЕО)
Спој пишкота, беле чоколаде и кокоса, за све љубитеље ваниле и лаганијих колача, права је посластица за целу породицу.
27. 02. 2025. у 12:30Јована Васић

ЈУГОСЛОВЕНСКИ КОЛАЧ: Најукуснија старинска посластица, која је била незаобилазана на трпези (ВИДЕО)
Без овог колача није могло да прође славље у старој Југославији. Прави се од једноставних састојака, а савршено је укусан.
26. 02. 2025. у 13:00Јована Васић
Најновије из рубрике

НАЈКРЕМАСТИЈА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА И ЈАЈА: Прави се са свега 20 минута, а укусом осваја и највеће сладокусце (ВИДЕО)
Данас вам представљамо један такав домаћи слаткиш, који има сластан, кремасти фил на бази шлага, а док се у један део умеша бела чоколада, другом неодољив укус и боју даје чоколадни крем. За припрему ове посластице не треба вам више од 20 минута, а укус јој је божанствен и савршена је за пролећне дане.
16. 04. 2025. у 11:30

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30

ЗАПЕЧЕНИ МЛИНЦИ СА ЋУРЕТИНОМ: Савршенство укуса чак и за избирљиве
Ћуретина са млинцима је укусан и заситан ручак који можете спремати на више начина - са куповним или домаћим млинцима, са једном или више врста павлаке, а сваки је подједнако укусан.
16. 04. 2025. у 07:00

ХРСКАВЕ ХЕРОВКЕ: Рецепт за најлепши старински словачки колач од 2 састојка
Херовке су традиционални словачки колачи који се припремају од једноставних састојака попут жуманаца и брашна.
15. 04. 2025. у 16:00
Коментари (0)