Габон торта представља праву посластицу за све љубитеље интензивних чоколадних укуса. Ова богата, кремаста торта, својим слојевима и текстуром обећава интезитет и сензуалност укуса.
Топла супа која мирише на детињство и недељни ручак код баке. Кнедле од џигерице су прави кулинарски повратак у прошлост – једноставне, хранљиве и пуне укуса. Ево како да их припремите код куће.
Ако тражите нешто ново за вечеру, овај рецепт је прави избор. Сочни пилећи батаци у ароматичном сосу од кикирикија, завршени хрскавим преливом од кикирикија и сусама, подићи ће оброк на гурмански ниво.
Кад температуре падну, ништа не греје боље од тањира пуњеног богатим, ароматичним јелом. Динстана ребра у киселом купусу су традиционалан, ситан оброк који спаја укусну масноћу меса са киселкастом свежином купуса. Савршено уз кромпир или свеже печен хлеб.
Практично јело које ће оставити трајан утисак на вашем непцу. Уместо теста користе се меке тортиље, а све остало је право уживање: динстано поврће, ароматични сос и богати чедар сир. Идеално за ручак, вечеру или гозбу са пријатељима.
Коментари (0)