ПАЛАЧИНКЕ КОЈЕ НЕ ГОЈЕ, А ТОПЕ СЕ У УСТИМА: Додајте само 1 тајни састојак и можете их јести до миле воље
Ако обожавате да једете палачинке али страхујете да ћете унети превише калорија путем њих, ово је прави рецепт за вас.

Фото Shutterstock
Ове палачинке се праве од хељдиног брашна за које је познато је много здравије од пшеничног.
Састојци:
1 шоља брашна од хељде
1 шоља интегралног брашна
3 шоље млека
1 шоља киселе воде
шећер
прашак за пециво
2 кашике уља
Припрема:
Умутите јаја са шећером и сољу. Додајте наизменично брашно и млеко, киселу воду и када умутите оставите у фриждиеру на пола сата. Пре печења додајте прашак за пециво и уље, па промешајте.
(Пинк/Крстарица)

НИЈЕ НИ КУПИЛА КАРТУ, НА ПЛАЖИ ЈОЈ ПОНУДИЛИ БЕСПЛАТНУ ВОЖЊУ: Нови детаљи трагичне смрти Новосађанке у Будви
ТИНЕЈЏЕРКА је, како каже њен близак пријатељ, била девојка пуна живота, имала је много планова за будућност, а тек је имала 19 година, и цео живот је био пред њом, а сада је читава њена породица завијена у црно.
30. 05. 2025. у 14:42

УКРАЈИНА ИЗВЕЛА ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ НАПАДА НА РУСИЈУ: Аеродроми у Москви затворени, уништена важна фабрика (ВИДЕО)
УКРАЈИНА је током ноћи извела један од највећих напада дроновима од почетка рата, гађајући више циљева на територији Русије. Због напада су московски аеродроми били приморани да привремено обуставе рад, што је изазвало хаос у ваздушном саобраћају.
28. 05. 2025. у 09:45

РЕЦЕПТ ИМА 3 МИЛИОНА ПРЕГЛЕДА: Ову питу од јабука из 1894. године некада су сматрали најбољим слаткишем на свету!
УПРКОС томе што им нису били доступни миксери и разни састојци који нас данас чекају на сваком кораку, у прошлости су се људи довијали и успевали да припреме сласне десерте који се памте и данас.
03. 06. 2025. у 13:25
Коментари (0)