КАО ОБЛАК ПУНОГ МЕКОГ ФИЛА: "Бела пахуља" - Омиљени колач Јованке Броз
17. 07. 2024. у 12:00
Бели меки колач са кремастим филом је савршена летња посластица.
Повезане вести

ВАЗДУШАСТ И МЕКАН, А ЛАКО СЕ ПРАВИ: Ово је најсочнији чоколадни колач који ћете икад пробати
СЛАТКОЋА овог дезерта савршено се слаже са многима омиљеним напитком - кафом.
18. 05. 2025. у 21:07

КАО У ГРЧКОЈ: Сутлијаш са мастиком
Традиционално грчко алкохолно жестоко пиће одлично се "сналази" у сутлијашу после ког вас неће болети глава.
10. 04. 2025. у 16:00

БАНАНА КОЛАЧ СА ЧОКОЛАДОМ И ОРАСИМА: Непобедива комбинација укуса (ВИДЕО)
Сочан и мекан, захваљујући зрелим бананама и јогурту, овај колач добија додатну димензију укуса уз хрскаве орахе и слатке комадиће чоколаде. А да би био још посебнији, прелијемо га топлим, кремастим сосом који му даје неодољиву карамеласту ноту. Идеалан је уз шољицу кафе или чаја, било за доручак, поподневну паузу или десерт.
22. 02. 2025. у 11:00Јована Васић

ЛЕЊИНГРАДСКИ КОЛАЧ: Старински десерт који обара с ногу
Лењинградски колачи попут десерта са дворова, препуни финог ванила крема.
23. 02. 2025. у 13:00Јована Васић
Најновије из рубрике

СПРЕМИТЕ ПАЛЕНТУ КАО ИТАЛИЈАНИ: Тако је укусна да јој нећете моћи одолети (ВИДЕО)
ИТАЛИЈАНИ једу паленту са грилованим поврћем или месом, на овај начин не угоје се ни грам.
31. 05. 2025. у 07:00

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА КОЛАЧ КАРПАТИ: Изгледа као из посластичарнице, а прави се лако (ВИДЕО)
КАРПАТИ колач је кремаст, лаган и визуелно импресиван десерт који подсећа на планинске врхове по којима је и добио име.
30. 05. 2025. у 11:00

ЈЕДАН БРЗИ, А УКУСАН ОБРОК: Медаљони од тиквица са ћурећим месом
МЕДАЉОНИ од тиквица са ћурећим месом су лагано, сочно и здраво јело.
30. 05. 2025. у 09:00

МЕКЕ, МИРИСНЕ И ГОТОВЕ ЗА ЧАС -Погачице од кромпира и сира (ВИДЕО)
РЕЦЕПТ за брзе погачице – оне су мини и идеалне за доручак, ужину или као грицкалица уз чашу јогурта.
30. 05. 2025. у 07:00

МИРИСНА ПОСЛАСТИЦА КОЈА ПОМЕРА ГРАНИЦЕ ДОБРОГ УКУСА: Штрудла са ванил кремом
НЕОДОЉИВА посластица у савршеном споју укуса.
29. 05. 2025. у 13:00
Коментари (0)