Идеалан брзински колач за који је потребно само три састојка. Брзо се припрема, а још брже једе. Одличан је избор за госте, док ће вас мирис колача одушевити.
Повезане вести
КОЛАЧ ОД ГРИЗА: Рецепт за кремасту посластицу која се не пече и осваја укусом
У врелим летњим данима ништа тако не прија као хладан освежавајући колач. Један од рецепата који је донекле заборављен је рецепт за колач од гриза који је био веома популаран осамдесетих година.
25. 07. 2024. у 19:00
ТОРТА БЕЛИ ШУШКАВАЦ: Раскошна и кремаста, изазов за домаћице
Испробајте торту бели шушкавац, ако нисте до сада. Боља је од било чега из посластичарнице, али треба да јој посветите време.
21. 07. 2024. у 07:00
САВРШЕНЕ КРЕМ КОЦКЕ: Спој кремастог фила и лешника даје неодољив укус овом колачу
Када их једном пробате, увек ћете им се враћати.
21. 07. 2024. у 13:00
ЗЕБРА КОЛАЧ: Слаткиш с којим је немогуће погрешити
Сласни зебра колач, назван тако због црно-белог теста које подсећа на зебрине шаре, једна је од посластица из бакиног кувара којој се увек радо враћамо.
22. 07. 2024. у 09:00
КАО ОБЛАК ПУНОГ МЕКОГ ФИЛА: "Бела пахуља" - Омиљени колач Јованке Броз
Бели меки колач са кремастим филом је савршена летња посластица.
17. 07. 2024. у 12:00
Најновије из рубрике
СЛАТКО ОД КАЈСИЈА: Укус летње посластице који враћа у детињство
Да би кајсије задржале лепу, светлу боју, немојте кувати више од килограм воћа одједном.
27. 07. 2024. у 09:00
СЛАНЕ ГАЛЕТЕ: Савршене су за доручак, ужину или вечеру, а направићете их за тили час
Бакин колач или галете, посластица је која нас увек враћа у детињство. Маме и баке су га углавном спремале у слаткој верзији, па смо их мазали разним намазима, угланом кремом или џемом.Међутим, у последње време све су популарније и слане галате, које су такође укусне.
27. 07. 2024. у 08:00
ВОЋНА САЛАТА ОД БРЕСКВИ, МАЛИНА И МАСКАРПОНЕА: Лагана је, освежавајућа, а укусна
Воћну салату можете да направите од било које врсте воћа. Али, с обзиром на то да је лети неограничен избор, најчешћи су нам одабир баш у топлим данима.
27. 07. 2024. у 07:00
РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ БАГЕТ: Мекан и мирисан, лепши је од оног из пекаре
Француски багет је последњих година постао веома популаран и код нас. Реч је о дугуљастој векни хлеба, који се у основи не разликује пуно од класичног хлеба. Једино што је потребно да сачекате да се квасац добро активира, али када га будете пробали схватићете да се чекање исплатило.
26. 07. 2024. у 18:00
ЧОРБА ОД ТИКВИЦА: Најбољи оброк за врео летњи дан
Тиквице су поврће које има широку примену у већини кухиња света, па тако и у српским јелима. Један од најбољих начина да их искористите јесте и чорба од тиквица, која обилује витаминима и изузетно је здрава.
26. 07. 2024. у 17:00
Коментари (0)