СЛАТКИ АУСТРИЈСКИ ДЕСЕРТ: Малакоф торта
09. 08. 2024. у 14:00
Ова аустријска посластица ће вас завести кремастим филом и укусом бадема.
Повезане вести
ЧОКОЛАДНА КРАЉИЦА БЕЗ КОЈЕ СУ ПРАЗНИЦИ НЕЗАМИСЛИВИ: Пањ торта (ВИДЕО)
Уколико сте се ужелели традиционалних чоколадних колача са орасима, пањ торта је иделна за вас. Верујемо да ће и деци постати омиљена када је пробају.
27. 12. 2024. у 15:00
НЕМОГУЋЕ ЈОЈ ЈЕ ОДОЛЕТИ: Црни Египат – Чоколадна кремаста посластица која се топи у устима
Црни Египат је савршен спој богатог укуса чоколаде и лешника, који заједно стварају неодољиво кремасту и пуну текстуру. Једноставан је за припрему, а на крају добијате прави мали рај за непце.
12. 11. 2024. у 13:00
ТОРТА ОПЕРА: Француска фантазија слатких укуса у споју са кафом
Чувена опера торта настала је око 1960. године, а креирао ју је познати француски шеф кухиње Ленотре.
04. 10. 2024. у 13:00
БЕЛА РОЗЕН ТОРТА: Невероватно кремаста и издашна посластица
Бољи начин да се засладите током јесењих дана не постоји.
03. 10. 2024. у 13:00
НАПРАВИТЕ ТОРТУ ГИЗЕЛА: Најукуснија посластица коју сви обожавају
Основна верзија се прави са жутим бисквитним тестом и филом са прженим орасима и соком и кором од наранџе. Уз додатак још једне врсте фила, жутог куваног фила од јаја и путера са укусом наранџе, и уз маштовиту декорацију, ова торта ни изгледом ни укусом не заостаје за најбољим тортама са светске трпезе.
02. 10. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
ПЕКАРСКИ КРОМПИР ПО РЕЦЕПТУ ЏЕЈМИЈА ОЛИВЕРА: Хрскав и ароматичан прилог који одлично иде уз све врсте меса (ВИДЕО)
Пекарски кромпир по рецепту Џејмија Оливера биће хрскав, златан и препун ароме.
09. 01. 2025. у 11:49Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА НАЈКРЕМАСТИЈИ СПАНАЋ: Овако ће бити укусан и онима који га не воле
Спанаћ послужите уз јаје на око или кромпир-пире.
09. 01. 2025. у 11:03Новости онлине
НАПРАВИТЕ ДОМАЋЕ РЕЗАНЦЕ ЗА СУПУ: Топла домаћа супа најукуснија је уз домаће резанце
За прављење ових резанаца не треба вам машина, већ само оштар нож.
09. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ПРЕДЛОГ ЗА ОДЛИЧАН РУЧАК: Запечене крменадле са кромпиром
Крменадле запечене са кромпиром су право зимско јело, врло издашно и ароматично.
09. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
НИКАД БРЖЕ И МЕКШЕ ПОГАЧИЦЕ СА СИРОМ: Савршенство у сваком залогају, а улепшаће вам сваки део дана
Мекане, једноставне, брзе - ове погачице идеалне су за доручак, а и за вечеру.
09. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)