ГРЕТА ГАРБО ТОРТА: Дезерт по мери холивудске диве
17. 08. 2024. у 07:00
Овај слаткиш морате да пробате!
Најновије из рубрике

ПЕЧЕНИ ПАРАДАЈЗ СА ТИКВИЦАМА: Рецепт за сочну салату
Миришу невероватно, имају још бољи укус, а можете их чак чувати у теглама и уживати у лету током целе године.
12. 09. 2025. у 20:00

ЈЕЛО КОЈЕ ЈЕДУ МОНАСИ: Једноставан манастирски рецепт од само 3 састојка - на води
ОВО лагано јело од парадајза и паприка долази из старих манастирских кухиња и преноси мудрост векова.
12. 09. 2025. у 19:09

КРОФНЕ СА СИРОМ И ШЕЋЕРОМ У ПРАХУ: Рецепт за мирисне крофне
Када се у кући рашири мирис ваниле и прженог теста, зна се да настаје нешто посебно. Ове крофне са свежим сиром су хрскаве споља, а нежне и ваздушасте изнутра. Спремне за свега неколико минута, уз обилан слој шећера у праху, савршене су за тренутке када пожелите брзу, домаћу посластицу.
12. 09. 2025. у 19:00

ГОВЕЂА ЧОРБА СА РЕЗАНЦИМА: Рецепт за мирисну чорбу
Ово је једна од најтрадиционалнијих пољских чорби – бистра говеђа чорба, пуна укуса и ароме поврћа. Служи се са танким резанцима, шаргарепом и комадима меса. Идеална за недељну вечеру.
12. 09. 2025. у 17:00

ПЕЧЕНА ЦВЕКЛА СА БЕЛИМ ЛУКОМ: Рецепт за ароматичну салату.
Печена цвекла са белим луком и путером је елегантно, али једноставно јело које одушевљава и изгледом и укусом.
12. 09. 2025. у 16:00
Коментари (0)