ТУРСКА ПРИНЦЕЗА: Најкремастији колач без брашна, јаја и шећера - не пече се, а готов је очас посла
03. 09. 2024. у 11:00
Рецепт који ће одушевити љубитеље сувог воћа и орашастих плодова, али и кремастих колача.
Повезане вести

ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилав на турски начин, са сувим воћем и орашастим плодовима
ПИЛАВ припремљен на турски начин ће бити пријатна промена у исхрани и за трпезом, свидеће вам се преплитање укуса и текстура.
05. 02. 2025. у 13:00

САВРШЕНА ПОСЛАСТИЦА: Куглице од сувог воћа и кикирикија преливене чоколадом
КУГЛИЦЕ од сувог воћа и кикирикија преливене чоколадом се не пеку, врло су здрав десерт и идеалне за славља.
09. 02. 2025. у 11:00

ЛАКО И БРЗО СЕ СПРЕМА: Најлепши чоколадни брауни са поморанџом
ЧОКОЛАДНИ брауни са поморанџом одушевиће госте, препун је чоколаде и предивног изгледа.
07. 02. 2025. у 15:00

ПРЕУКУСАН, А СПРЕМА СЕ ЗА ЧАС: Воћни колач са пишкотама
ВОЋНИ колач са пишкотама је савршен јер не морају ни да се пеку коре ни да се кувају креме. Лаган је и укусан.
05. 02. 2025. у 15:00
Најновије из рубрике

ОВАКВЕ ЛЕДЕНЕ КОЦКЕ НИКАД НИСТЕ ПРОБАЛИ: Замените брашно тајним састојком и биће још лепше и миришљавије
Кремасте, лагане и неодољивог укуса, ледене коцке су с разлогом прави класик међу посластицама, а ако их направите овако, биће још лепше!
28. 03. 2025. у 15:30

САТАРАШ БЕЗ МЕСА: Рецепт који се једноставно припрема, а идеалан је у време поста
Лагано јело у савршеном споју укуса, прсте да полижете. Додајте прилог по жељи и уживајте.
28. 03. 2025. у 14:30

САЛАТА СА ПЕЧУРКАМА, ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Рецепт за једноставан, укусан и брз оброк
Ово јело ће обожавати и највећи избирљивци.
28. 03. 2025. у 13:00

РЕЦЕПТ ЗА "АНЂЕОСКУ КОСУ": Нови гастрономски хит који је заменио Дубаи чоколаду
Дубаи чоколада је доживела глобални успех, али након ње, свет посластичарства добио је још један необичан и луксузан хит.
28. 03. 2025. у 11:30

НАЈПОЗНАТИЈЕ ФРАНЦУСКО ЈЕЛО: Тартифлет са сланином и кромпиром
Назив потиче од арапске речи „тартифла“, што значи кромпир, а јело датира из 18. века, кад се први пут помиње у књигама кувара. Осим кромпира, лука и сланине, користи се и полумекани сир реблошон, али се може користити и камамбер или бри.
28. 03. 2025. у 10:00
Коментари (0)