Рецепт који ће одушевити љубитеље сувог воћа и орашастих плодова, али и кремастих колача.
Повезане вести
ДУНАВСКИ ТАЛАСИ: Рецепт за сочни колач који успешно одолева трендовима
Уколико сте љубитељ сочних колача, а волите комбинацију вишње и чоколаде, дунавски таласи су посластица коју ћете често правити.
14. 11. 2024. у 16:00
ПОСНИ ЧУПАВЦИ: Неодољиви колач са кокосом
Меки, сочни и неодољиви чупавци су класик, и савршена посластица за све прилике.
08. 11. 2024. у 16:00
РЕЦЕПТ ЗА ШУСТЕР ПИТУ: Предиван старински, посни колач који се топи у устима при сваком залогају
Старинска посластица са џемом подсетиће вас на бакину кухињу и стара времена.
01. 11. 2024. у 07:00
КАКО НАПРАВИТИ СЛАВСКИ КОЛАЧ КОРАК ПО КОРАК: Успева баш свима, па и почетницима
Када једном усавршите прављење славског колача, више за вас неће бити препреке. Испробајте ову варијанту која је најједноставнија и најукуснија.
31. 10. 2024. у 09:00
НЕОДОЉИВИ КОЛАЧ СА МАКОМ: Тако једноставан, а препун укуса
Неодољиви колач са маком, савршен за све прилике.
31. 10. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
ЈЕФТИН И БРЗ ДОРУЧАК: Ролнице са сиром и јогуртом, које су мекане и сутрадан
За само пола сата спремите укусан доручак за који смо сигурни да ће укућане оборити с ногу.
19. 11. 2024. у 07:00
КАКО ДА БРЗО УКЛОНИТЕ СВЕ МИРИСЕ ПОСЛЕ СПРЕМАЊА ХРАНЕ: Оба састојка имате у кући
Непријатни мириси током кувања су редовна појава, али постоји изврстан трик са водом и сирћетом, помоћу ког ћете неутралисати сваки ружан мирис.
18. 11. 2024. у 19:49
РЕЦЕПТ ЗА ЧИЗКЕЈК: Омиљена торта од 3 слоја, топи се у устима
Једна од најпознатијих торти. Неодољива слатко кисела посластица са црвеним воћем, сиром и млевеним кексом, идеална за све љубитеље воћних и освежавајућих слаткиша.
18. 11. 2024. у 17:00
ПАСУЉ СА КИСЕЛИМ КУПУСОМ И СЛАНИНОМ: Сочан и сластан, рапсодија укуса којој ћете се стално враћати
Пасуљ са киселим купусом и сланином, савршенство без мане.
18. 11. 2024. у 13:04
РЕЦЕПТ ЗА НАЈСОЧНИЈУ БАКЛАВУ СА ПИСТАЋИМА: Овакву до сада нисте јели
Неодољива и сочна, а пистаћи јој дају посебан шмек.
18. 11. 2024. у 12:00
Коментари (0)