ТАРТ, врста печеног слатког или сланог јела, се састоји од танког слоја теста на дну и бочним странама, испуњеног разним надевима.
Повезане вести
ЈЕДНОСТАВАН, А УКУСАН: Непревазиђени млечни колач са боровницама
ЈЕДНОСТАВНИ свакодневни колач, брзо се прави од намирница које увек имате, а декоративан је и укусан. Воће може да буде и сезонско.
13. 09. 2024. у 16:00
ДА ЗАДОВОЉИ СВЕ УКУСЕ: Чоколадна фантазија - колач који се топи у устима, а неодољив воћни укус дају му боровнице
НЕКО више воли посластице са чоколадом, други пак предност дају "лаганим", воћним верзијама.
12. 09. 2024. у 11:00
СОЧАН И КРЕМАСТ, ДА СВА ЧУЛА УЖИВАЈУ: Чизкејк од боровница, здрава посластица која се не пече
ОСВЕЖАВАЈУЋ и кремаст - Чизкејк од боровница.
09. 09. 2024. у 15:00
МЕКЕ, ВАЗДУШАСТЕ, СА МИРИСОМ ДЕТИЊСТВА: Домаће кифлице са боровницом, уживаћете у сваком залогају
ЈЕДНА од посластица која нас подсећа на детињство су - кифлице.
10. 09. 2024. у 21:28
СЛАТКА, МАЛА, ВОЋНА: Панакота - Савршен кремасти десерт по италијанском рецепту
PANNA cotta, што на италијанском значи "скувана павлака", класичан је италијански десерт који се истиче својом кремастом текстуром и нежним укусом.
09. 09. 2024. у 10:00
Најновије из рубрике
ТАКО ЈЕДНОСТАВАН И ОДЛИЧАН РУЧАК: Комбинација паленте, поврћа и сира
Када немате пуно времена за кување овај рецепт је одличан избор.
15. 09. 2024. у 10:00
КРАМБЛ СА КРУШКАМА И ОРАСИМА: Неодољив и сочан дезерт, као створен за кишне, јесење дане
Крамбл је посластица која се прави од динстаног воћа и мрвица од брашна/теста са маслацем. Има нечег магично укусног у комбинацији крушки са орасима.
15. 09. 2024. у 08:00
ЛОВАЧКИ ГУЛАШ ИЗ РЕРНЕ: Уживајте у јединственом укусу
Овај рецепт за гулаш ће сигурно одушевити све ваше укућане.
15. 09. 2024. у 07:00
НАЈЈЕДНОСТАВНИЈА И НАЈБРЖА: Салата од печених тиквица и фета сира, укус који иде уз свако јело
Не можете погрешити са комбинацијом тиквица, фета сира и сланутка, чери парадајза и младог лука.
14. 09. 2024. у 08:00
РЕЦЕПТ ЗА ПРЖЕНИЦЕ НА МАЛО ДРУГАЧИЈИ НАЧИН: Укусан доручак који ће сви обожавати
Прженице су многима омиљени доручак, а да би биле добро спремљене треба да буду мекане и сочне изнутра, а хрскаве и златне споља. Сјајан су начин и да искористите стари хлеб.
14. 09. 2024. у 07:00
Коментари (0)