БЕЛА РОЗЕН ТОРТА: Невероватно кремаста и издашна посластица
03. 10. 2024. у 13:00
Бољи начин да се засладите током јесењих дана не постоји.
Повезане вести

ТОРТА МОНАХИЊИНА ТАЈНА: Дезерт који ћете одмах пожелити да пробате
Торта монахињина тајна је врло раскошна и богата сиром, а прелива се чоколадом.
27. 01. 2025. у 12:00Новости онлине

ТОРТА СА БАНАНАМА И ЧОКОЛАДОМ: Неодољиво кремаста посластица коју сви воле
Млечна торта са бананама и чоколадом је попут сна за сладокусце са савршеном комбинацијом укуса.
08. 03. 2025. у 15:00Јована Васић

РЕЦЕПТ ЗА ПУДИНГ ОД ЈАБУКА: Идеалан слаткиш после ручка
Ако желите да слаткиш буде сочан, кремаст и савршен десерт после раскошног ручка, онда је пудинг од јабуке прави избор. Припрема се лако и брзо, треба да одстоји и укуси ће се хармонично спојити.
22. 02. 2025. у 15:00Joвана Васић

БАНАНА КОЛАЧ СА ЧОКОЛАДОМ И ОРАСИМА: Непобедива комбинација укуса (ВИДЕО)
Сочан и мекан, захваљујући зрелим бананама и јогурту, овај колач добија додатну димензију укуса уз хрскаве орахе и слатке комадиће чоколаде. А да би био још посебнији, прелијемо га топлим, кремастим сосом који му даје неодољиву карамеласту ноту. Идеалан је уз шољицу кафе или чаја, било за доручак, поподневну паузу или десерт.
22. 02. 2025. у 11:00Јована Васић

КАТИ - НАЈПОЗНАТИЈИ МАЂАРСКИ КОЛАЧ: Хрскава корица, 2 различита фила и рендана чоколада (ВИДЕО)
Хрскава корица, чоколадни фил са џемом и румом, па безе фил и на крају рендана чоколада чине овај колач просто неодољивим. Кати је чувена мађарска посластица којој нико неће моћи да одоли. Комбинација састојака је феноменална, па ћете се овом колачу увек радо враћати.
17. 02. 2025. у 15:00Jована Васић
Најновије из рубрике

ПИВСКИ ХЛЕБ: Без квасца, мешања и нарастања, а савршено мекан
Тајна прозрачног и меког пивског хлеба крије се у правој комбинацији пива и маслаца који треба отопити и њиме прелити хлеб.
11. 03. 2025. у 07:00

ЧОКОЛАДНИ ЛИКЕР: Аперитив без мане
Спој десерта и алкохола чини чоколадни ликер вечитим класиком, идеалним за опуштање на крају радног дана.
10. 03. 2025. у 16:00

РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ КНЕДЛЕ СА ШЉИВАМА: Праве се лако, а поједу очас посла
Класични рецепт, без јаја или млека, добија се танко и лагано тесто. Кнедле или гомбоце су многима омиљена посластица из детињства која подсећа на бакину кухињу.
10. 03. 2025. у 15:00

КРЕМ ЧОРБА ОД ГРАШКА: Једноставна, а укусна
Сочна чорба одушевиће и оне који не воле грашак.
10. 03. 2025. у 13:30

АКО НЕМАТЕ ПРАШАК ЗА ПЕЦИВО КОРИСТИТЕ ОВО: 5 најбољих замена, а разлике у укусу нема
Ако желите да направите кифлице или омиљено пециво, а немате прашак за пециво, решење постоји. Доносимо вам 5 феноменалних замена.
10. 03. 2025. у 12:00
Коментари (0)