ЧОКОЛАДНА ТРИЛОГИЈА: Феноменална торта са три врсте чоколаде
24. 01. 2025. у 15:00
Верујемо да нико не може да одоли тортама од чоколаде.
Повезане вести
ПРАЗНИЧНА ТРПЕЗА ЗАСЛУЖУЈЕ ДОБРУ ТОРТУ: Божићна торта, права домаћинска посластица од ораха, јаја и чоколаде (ВИДЕО)
Пред нама су најлепши празници, а ми вам доносимо рецепт за посластицу која је улепшати празничне дане.
06. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
Најновије из рубрике
ЈАПАНСКЕ ПАЛАЧИНКЕ: Боље него обичне, савршене су за доручак или вечеру (ВИДЕО)
Како би вам јапанске палачинке испале ваздушасте и мекане битно је да беланца умутите у шне, а неопходно је да користите вишенаменско или брашно за колаче. За јапанске палачинке је потребно свега пар састојака и мало времена, а најбитније је да смесу умутите како треба.
26. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
СЛАТКА ПИТА СА БУНДЕВОМ И ЈАБУКАМА ОД ГОТОВИХ КОРА: Посластица којој нико неће моћи да одоли
Пита са бундевом и јабукама од готових кора је брз и укусан десерт који се једноставно прави.
25. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
НЕОДОЉИВО КРЕМАСТО САВРШЕНСТВО: Зимска чоколадна Павлова торта - Сезонска варијанта најпопуларније торте на свету
Зимска чоколадна Павлова торта има хрскав и изнутра сочан патишпањ, богат какаом и зрнцима сецкане обичне чоколаде, преливен је дебљим слојем белог крема, а одозго слојем мандарина.
25. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
ОКРЕПЉУЈЕ И ДУШУ И ТЕЛО: Здрава чорба од поврћа и жалфије
Мало другачија чорба која мирише на здраво. Можете је правити с пилетином, а сасвим је добра и у варијанти с поврћем.
25. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ПИЛЕТИНА ПАРМИЂАНО: Време је за нове укусе које ћете обожавати
Богато традиционално италијанско јело, нежног и складног укуса.
25. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
Коментари (0)