СИТНИ КОЛАЧ ЗА КРУПНИ ЗАЛОГАЈ: Лешник гнезда, мало десерт савршенство
02. 05. 2025. у 16:00
КАДА би лешници расли у оваквим гнездима, сигурни смо да би их сва деца "испразнила" за тили час.
Повезане вести

БЕЗ ПЕЧЕЊА, А УКУСНЕ: Чоко куглице
Мале, слатке, чоколадне. Прсте да полижете!
19. 04. 2025. у 11:30

ИДЕАЛАН ЗА ЉУБИТЕЉЕ ЛЕШНИКА: Карамел тарт, кремасти дезерт који се топи у устима
Осим што веома атрактивно изгледа, овај тарт је невероватно укусан. Делује компликовано за прављење, али заправо није.
01. 05. 2025. у 15:36

СА БЕШАМЕЛОМ И ПЕЧУРКАМА: Вегетаријански крокети, нећете престати да их једете
Вреди мало се помучити око припреме ових крокета јер је укус невероватан, и просто маме да их једете још!
25. 04. 2025. у 11:30

КО БИ РЕКАО ДА ЈЕ СА ПЕЧУРКАМА: Бургер без меса, сочан и неодољивог укуса
Мало љуткаст и много укусан, овај бургер је одлична замена за "прави", када вам досади месо.
26. 04. 2025. у 10:00

КРЕМАСТ СА ШИТАКИ ПЕЧУРКАМА: Богати потаж, заситан, да може бити и главно јело
Овај потаж је толико богат разноврсним састојцима да вас врло лако може заситити, те може бити и главно јело, за вечеру, рецимо.
27. 04. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

МИРИШУ НА ЦИМЕТ: Слатки ђевреци
ЈЕДНОСТАВНО се праве и уз додатак грчког јогурта и чоколадних комадића.
23. 05. 2025. у 11:00

ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пица четири годишња доба, гурманско јело, са хрскавом подлогом
СA хрскавом подлогом и сласним надевом, прсте да полижете.
23. 05. 2025. у 09:00

СОЧАН И СЛАСАН, ПРАВИ РАЈ ЗА НЕПЦА: Домаћи бурек са сиром
РЕЦЕПТ са којим нема грешке, за доручак који се памти.
23. 05. 2025. у 07:00

ПОГАЧИЦЕ СА СИРОМ И МАСЛИНАМА: Погледајте како да их спремите (ВИДЕО)
МИРИСНО, мекано и пуно укуса – погачице са маслинама су идеалан избор за сваки оброк или грицкалицу уз кафу, чај или чашу вина. Данас делимо са вама један од омиљених рецепата који увек нестане за час!
22. 05. 2025. у 20:44

СА МЕДОМ И БАДЕМИМА: Лимун мафини
Мекани, слатки, освежавајући, ови колачи савршен су избор за доручак или ужину, али и као десерт.
22. 05. 2025. у 15:20
Коментари (0)