ПОСНЕ ОБЛАНДЕ СА ЕУРОКРЕМОМ И ЛЕШНИКОМ: Идеалне за славску трпезу
27. 10. 2025. у 18:00
Кад пожелите нешто брзо, чоколадно и посно – ове обланде су прави избор! Кремаст фил, хрскави листови и мирис чоколаде и лешника чине их савршеном посластицом уз кафу или чај.
Swiss Lion nema posni euro krem
Повезане вести
БАУНТИ ШТАНГЛИЦЕ: Препознатљив, богат укус кокоса са додатком кекса — савршена комбинација!
Кексаста подлога, мирисни бели фил од кокоса и нежна чоколадна ганаш глазура чине савршен слојевити дезерт који изгледа префињено, а припрема се без много труда.
28. 11. 2025. у 12:08
ПОСНЕ ЖЕРБО ШТАНГЛИЦЕ: Традиционални колач пун укуса
Комбинација меканог теста, мирисног џема од кајсије и богатих млевених ораха чини овај колач савршеним за славе, празнике и све посебне прилике.
28. 11. 2025. у 13:00
ФЕРЕРО ОБЛАНДЕ: Слатка магија на вашем столу
Зимски дани су савршени за уживање уз слатке посластице, а овај рецепт за домаће Фереро обланде ће вам пружити прави гурмански ужитак.
26. 11. 2025. у 21:34
ТРУФЛЕ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ: Мали залогај чистог ужитка!
ОВЕ елегантне чоколадне труфле, са меканим кремастим ганашем, хрскавим орасима и сјајним чоколадним сосом, представљају савршену гурманску посластицу. Лако се припремају, а својим изгледом и укусом подсећају на ручно рађене деликатесе из врхунских посластичарница.
18. 11. 2025. у 11:00
КИКИРИКИ ЧОКО ЗАЛОГАЈЧИЋИ: Рецепт за мале енергетске бомбе пуне укуса
Ови мини залогајчићи са кикирикијем и чоколадом савршени су као ужина, после тренинга или уз поподневну кафу. Брзи су за припрему, здравији од класичних слаткиша и пуни протеина и здравих масти.
14. 11. 2025. у 11:00
Најновије из рубрике
ПАСУЉ КОЈИ ГОВОРИ 10 ЈЕЗИКА: Испробајте традиционални рецепт са којим не можете погрешити (ВИДЕО)
ПОНОСНО се враћамо јелу које нас је отхранило!
13. 12. 2025. у 16:00
ТАЈНА САВРШЕНОГ ПРЕБРАНЦА: Како да пасуљ остане сочан и кремаст чак и трећег дана након припреме
СВИ смо ово искусили - пасуљ пребранац који је првог дана био краљ трпезе, а већ сутрадан постао разочарање. Али, замислите да постоји начин да ово омиљено традиционално јело остане сочно, кремасто и пуно укуса данима након припреме. Да, могуће је, и тајна не лежи у скупим састојцима, већ у техници коју су многи заборавили.
13. 12. 2025. у 13:50
ЧАРОБНИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Заборавићете на месо при првом залогају! (ВИДЕО)
ОВО је рецепт за пуњене паприке за памћење!
12. 12. 2025. у 12:00
ПОСНЕ КОРПИЦЕ СА АЈВАРОМ: Једноставне и преукусне
Ако тражите идеју за брзо, укусно и потпуно посно слано предјело, ове корпице са ајваром су савршен избор. Хрскаве, ароматичне и пуне укуса, одлично пристају уз посну славску трпезу, али и као лагани доручак или вечера.
12. 12. 2025. у 10:00
ПЕЧЕНИ ШАРАН: Традиционални специјалитет за сваку прилику
Сочан, мирисан и лепо карамелизован, печени шаран је једно од оних јела које се радо припрема када желимо да обрадујемо породицу и госте. Уз једноставну припрему и неколико ароматичних састојака, овај рецепт доноси богат укус и прелепу презентацију за сваки сто.
12. 12. 2025. у 09:00
Коментари (1)