ПОСНЕ ОБЛАНДЕ СА ЕУРОКРЕМОМ И ЛЕШНИКОМ: Идеалне за славску трпезу
27. 10. 2025. у 18:00
Кад пожелите нешто брзо, чоколадно и посно – ове обланде су прави избор! Кремаст фил, хрскави листови и мирис чоколаде и лешника чине их савршеном посластицом уз кафу или чај.
Повезане вести
ТРУФЛЕ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ: Мали залогај чистог ужитка!
ОВЕ елегантне чоколадне труфле, са меканим кремастим ганашем, хрскавим орасима и сјајним чоколадним сосом, представљају савршену гурманску посластицу. Лако се припремају, а својим изгледом и укусом подсећају на ручно рађене деликатесе из врхунских посластичарница.
18. 11. 2025. у 11:00
КИКИРИКИ ЧОКО ЗАЛОГАЈЧИЋИ: Рецепт за мале енергетске бомбе пуне укуса
Ови мини залогајчићи са кикирикијем и чоколадом савршени су као ужина, после тренинга или уз поподневну кафу. Брзи су за припрему, здравији од класичних слаткиша и пуни протеина и здравих масти.
14. 11. 2025. у 11:00
ФЕРЕРО БАЈАДЕРА: Луксузан колач без печења – савршен за свечане прилике
Ако волите комбинацију лешника, чоколаде и нutele, овај рецепт ће вас одушевити! Фереро бајадере су богате, мирисне и топе се у устима. Припрема је једноставна, а укус и изглед достојни најлепше празничне трпезе.
13. 11. 2025. у 21:35
ЈАФА ОБЛАНДА: Савршена комбинација чоколаде, поморанџе и хрскавих обланди!
Идеалан колач за славе, празнике или сваку прилику када желите да засладите тренутке с најмилијима. Једноставан за припрему, без печења и увек успе из првог пута — а укус… незабораван!
05. 11. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике
ПРОТЕИНСКА ПРОЈА ИЗ ТИГАЊА: Брза мини слана тортица
Лагана, шарена и готова за 10 минута. Хрскави сусам на дну, мекана проја унутра – идеалан доручак или ужина без глутена и лактозе.
19. 11. 2025. у 11:02
ПОСНА САРМА СА СОЈОМ: Укуснија је и од мрсне, а прави се дупло лакше
ОВАЈ рецепт нуди издашну и хранљиву варијанту традиционалне сарме, у којој је месо замењено сојом.
18. 11. 2025. у 21:09
РЕЦЕПТ КОЈИ ЈЕ ОДУШЕВИО ДОМАЋИЦЕ ШИРОМ БАЛКАНА: Ово јело је једноставно, а резултат прави мали празник за непце
ПОСТОЈЕ безбројне комбинације у којима се млинци припремају, али рецепт са пилетином, печуркама и богатим кремастим сосем готово увек одушеви.
18. 11. 2025. у 19:41
ПЕЧЕНИ БАКАЛАР СА КРОМПИРОМ: Рецепт за златно печену рибу која се топи у устима
ОВО медитеранско јело спаја нежан, растаљени бакалар, мирисни кромпир и маслине у савршеној комбинацији укуса. Једноставно се припрема, здраво је и одличан избор за брз ручак или лагану вечеру.
18. 11. 2025. у 17:30
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ МАЈОНЕЗ: Кремаст и лаган - без коришћења јаја
ПРИЛИКОМ припреме слава које су посне, често се користи рецепт за мајонез без мрсних састојака.
18. 11. 2025. у 15:34
BogoljubŠejtanović
28.10.2025. 08:26
Swiss Lion nema posni euro krem