Политика
уживоЕКОНОМИЈА МОРА ДА БУДЕ МОТОР РАЗВОЈА: Вучић гост емисије "Фокус" - Неће бити национализације НИС
15. 01. 2025. у 16:32 >> 16:42
ПАЦКА ЗА КУРТИЈА ИЗ БРИСЕЛА: ЕУЛЕКС поручио Приштини да крши обавезе према ЕУ
15. 01. 2025. у 16:29
Тенис
АУСТРАЛИЈАН ОПЕН - РЕЗУЛТАТИ: Сеча фаворита код мушкараца, велико изненађење код тенисерки, Срби одлични
15. 01. 2025. у 11:07 >> 15:30
НЕВЕРОВАТНА ДЕШАВАЊА НА АУСТРАЛИЈАН ОПЕНУ! Испало чак 12 носилаца у мушкој конкуренцији!
15. 01. 2025. у 15:26
Фудбал
"ОДЛАЗИМ У ПРАВОМ ТРЕНУТКУ!" Чувени тренер никад емотивније о свом мандату у Евертону
15. 01. 2025. у 14:47
ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПРОМЕНУ: Чукарички се растао са некадашњим фудбалером Партизана
15. 01. 2025. у 11:50
DŠ
02.04.2023. 10:41
Već je 20 mg kofeina toksično, a šalica kave ima 70 mg. U početku ja kava pastelnozelena, a onda pocrni nakon termičke obrade. Samo bi malouman konzumirao pocrnjene pržene krumpiriće, ali "stručnjaci" tvrde da je kava ljekovita!?
Šakota
02.04.2023. 19:39
@DŠ - Pa ti objavi svoja istraživanja i radove na tu temu, kad si već tako kompetentan
DŠ
03.04.2023. 09:34
Doktor Borović: Prva stvar na koju treba skrenuti pažnju je boja zrna pržene kafe. Nepržena kafa je pastelnozelena, a nakon pečenja crna. Zamislite da krompiriće pečete dok ne pocrne, da li biste ih jeli? Isto se dešava i s kafom. Kad se prži na tolikoj temperaturi, dolazi do oštećenja strukture zrna, pocrni i stvara se kancerogeni akrilamid. Sudija Elihu Berle iz Kalifornije primorao prodavce je kafe da na kesice stave javno upozorenje o njenoj štetnosti!