АЈВАР ОД ЦЕПКАНИХ ПАПРИКА: Прави се једноставније, а укус је богатији и пунији
28. 09. 2023. у 17:00
МАДА сезона прављења зимнице увелико траје, још није касно да се обезбедите за зиму, а ми вам доносимо јединствен рецепт за ајвар од цепканих паприка.
Повезане вести
НАПРАВИТЕ ПРАВИ ЛЕСКОВАЧКИ АЈВАР: Странци су спремни да га плате сувим златом
НА југу Србије, у срцу Лесковца, сваке јесени шири се мирис печених паприка. То није само кулинарски ритуал, већ и део идентитета града.
25. 09. 2025. у 17:30
ТУРШИЈА БЕЗ ШЕЋЕРА И СИРЋЕТА: Рецепт који је залудео домаћице у Србији
Предсетављамо вам туршију какву ћете заиста волети
20. 09. 2025. у 21:00
Најновије из рубрике
ПЕЧЕНИ КРОМПИР СА СИРОМ И МИРИСНИМ БИЉЕМ: Савршен залогај за сваки дан
Мирис печеног кромпира који излази из рерне један је од оних мириса који моментално буде апетит и топлину дома.
25. 10. 2025. у 22:19
СЛАВСКА САРМА КАКВА СЕ СПРЕМАЛА И ПРЕ 100 ГОДИНА: Једини рецепт који вам је потребан!
САРМА је незаобилазан део сваке славске трпезе и једно од оних јела које окупља породицу око стола.
25. 10. 2025. у 18:00
ПИТА СА ШУНКОМ, СИРОМ И КАЧКАВАЉЕМ: Тајна њеног савршеног укуса и невероватне сочности крије се у посебном преливу (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
ПОНЕКАД је за срећу потребно само парче добре, слане пите!
25. 10. 2025. у 13:03
КУПУС У ПАРАДЈЗ СОСУ: Једноставно, лагано и неодољиво
Ово лагано, ароматично јело од купуса и парадајза савршено је и као прилог и као самостално вегетаријанско јело. Динстани купус упија укус парадајза и зачина, па је свака кашика пуна топлоте и домаћег укуса.
25. 10. 2025. у 07:00
РЕЦЕПТ ЗА ПОСЛАСТИЦУ СА ШЉИВАМА: Испробајте савршен јесењи десерт (ВИДЕО)
ОВА "палачинка са шљивама" није обична, танка палачинка, већ је направиљена захваљујући старинској тајни искусних домаћица због које је тесто невероватно растресито и мекано, као најбољи бисквит за торту.
24. 10. 2025. у 15:10
Коментари (0)