АЈВАР ОД ЦЕПКАНИХ ПАПРИКА: Прави се једноставније, а укус је богатији и пунији
28. 09. 2023. у 17:00
МАДА сезона прављења зимнице увелико траје, још није касно да се обезбедите за зиму, а ми вам доносимо јединствен рецепт за ајвар од цепканих паприка.
Повезане вести

НАПРАВИТЕ ПРАВИ ЛЕСКОВАЧКИ АЈВАР: Странци су спремни да га плате сувим златом
НА југу Србије, у срцу Лесковца, сваке јесени шири се мирис печених паприка. То није само кулинарски ритуал, већ и део идентитета града.
25. 09. 2025. у 17:30

ТУРШИЈА БЕЗ ШЕЋЕРА И СИРЋЕТА: Рецепт који је залудео домаћице у Србији
Предсетављамо вам туршију какву ћете заиста волети
20. 09. 2025. у 21:00
Најновије из рубрике

ПРИНЦ ХАРИ ОБОЖАВА ОВО СИРОТИЊСКО ЈЕЛО: Овако спремљени резанци су омиљена посластица и одраслих и деце (РЕЦЕПТ)
ЧУВЕНИ "мац анд цхеесе" припрема се брзо и једноставно
04. 10. 2025. у 19:00

ЈЕДИНИ РЕЦЕПТ ЗА ТУРШИЈУ КОЈИ ВАМ ЈЕ ПОТРЕБАН: Најбољи однос поврћа, сирћета и зачина!
ЕВО како направити традиционалну мешану туршију као некад, рецепт за зимницу без грешке
04. 10. 2025. у 15:05

РЕЦЕПТ ЗА ПИТУ СА ЈАБУКАМА И ОРАСИМА: Једноставна припрема и за почетнике у кухињи (ВИДЕО)
УКОЛИКО волие слатке пите, ова треба да се нађе на вашем менију
04. 10. 2025. у 09:43

РЕЦЕПТ ЗА БЕЛОЛУЧАНЕ ПАПРИКЕ: Залуделе све домаћице, а праве се брже од ајвара
ЗАБОРАВИТЕ на досадне тегле које стоје годинама, нови хит на трпезама је белолучана паприка у тегли, специјалитет који сви траже.
03. 10. 2025. у 15:32

ЉУТЕНИЦА СА ШАРГАРЕПОМ И ПАПРИЧИЦАМА: Према бакином рецепту за уживање током целе зиме (ВИДЕО)
АКО још увек нисте, право је време за пирпему зимнице
03. 10. 2025. у 11:06
Коментари (0)