ДОМАЋА ПИЛЕЋА ПАШТЕТА: Намаз коме ће ретко ко одолети

Новости онлине

28. 02. 2024. у 16:11

Уколико вам је понестало идеја за доручак направите овај намаз, здраво и укусно

ДОМАЋА ПИЛЕЋА ПАШТЕТА: Намаз коме ће ретко ко одолети

Фото Shutterstock

Састојци:

  • 400 г белог меса
  • 1 главица црног лука
  • 1 чен белог лука
  • 1 веза першуна
  • 2 кашике сенфа
  • 2 кашике мајонеза
  • 1 кашика кечапа
  • сок од пола лимуна
  • со, бибер
  • влашац

Припрема:

Бело месо испеците у рерни. Искидајте га на комаде па ставите у блендер. Додајте му на крупно сечен црни лук, чен белог лука, исецкану везу першуна, сенф, мајонез, кечап, сок од лимуна, соли и бибера по укусу. Све то заједно изблендирајте тако да се лепо сједини и маса постане компактна. Преручите паштету у дубљу посуду и уколико волите поспите је са мало влашца. Одлична је као здрав намаз на хлеб за доручак. А уз њу можете послужити кисело млеко или јогурт.

(Ствар укуса)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
3 МИЛИОНА СЛЕПАЦА У ХРВАТСКОЈ: Томпсон - то није будала! Наши хероји су давно починили масакр, а чији смо ми?

3 МИЛИОНА СЛЕПАЦА У ХРВАТСКОЈ: "Томпсон - то није будала! Наши 'хероји' су давно починили масакр, а чији смо ми?"

"ЧИЈИ смо ми? Питајте Загребачку банку, Привредну банку, питајте Хрватску народну банку... Питајте све оне који нам се свакодневно церекају са свих портала и реците, имате Хрватску."

11. 02. 2025. у 17:12

Коментари (0)

НИСАМ ИГРАО ТЕНИС, АЛИ...: Ево шта Рафаел Надал ради у слободно време